[MT İstanbul] Dans, Müzi, Eğlence'ye Davet (03 Nisan Perşembe) Qüba Istanbul Club

Şiii 8 nisan doğumgünüm şimdiden boş bırakın...:)
Ben bu sefer bu organizasyona katılamicam size iyi eğlenceler:)

MT. üyeleri için damlı yada damsız gelmeleri sorun olmayacaktır. Yeterki 18 yaş üzeri yada 1.nci derecede yakını (Anne,baba ve kardeş gibi) olmalı 18 yaş altı gelecekler için.

Bilgilendirme için teşekkürler Hakan bey...aynı hafta sonu sınavlarımızın olması sebebiyle katılamıyacağımızı üzülerek bildiririm...:pale: sizlere iyi eğlenceler...:cat:

Hakan kardesimin organizasyonu guzel olur arkadaslar,gelmeye calisin:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eğlenin eğlenin gençlik yaza hazırlık,şimdiden gününz iyi geçsin tatlı sohbetler,keşke birazdaha genç olsaydım.

eğlenin eğlenin gençlik yaza hazırlık,şimdiden gününz iyi geçsin tatlı sohbetler,keşke birazdaha genç olsaydım.

Ümmet abicim aşkolsun yani seninde orda olmanı çok isteriz ve mutlaka bekliyoruz. Ayrıca daha çok gençsin senin kalbinin güzelliği yeter Hakan, ben ve MT. üyelerinin seni çok sevdiğini biliyoruz.:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ümmet abicim aşkolsun yani seninde orda olmanı çok isteriz ve mutlaka bekliyoruz. Ayrıca daha çok gençsin senin kalbinin güzelliği yeter Hakan, ben ve MT. üyelerinin seni çok sevdiğini biliyoruz.:cat:
suden çok teşekkür ederim müzikli ve alkollü yerler biraz ağır geliyor,ama sırf sizleri görmek için kısabir sürede olsa gelcem,mt topluluğunu ve buluşmalarını bende çok seviyorum:rendeer:,hakan yazar artık beni.

:cat:

aaaaa ümmet abi yapma böyle kalbimizi kırıyosun
ihtiyor veya yaşlı olabilirsin ama asla moruk deilsin :queen:
senin kesin gitmen lazım ki moralin düzelsin
anladın sen onu....:cat:

Aranızdaki samimiyet ne derece olursa olsun bu yazı yazılmamış olarak kabul ediyorum. Umarım düzeltirsiniz. :pale:

Son düzenleme:
madem eğleneceğiz. ben de geleyim. ama hemen listeye yazmayın önce eşimi ikne edeyim.
birlikte geleleim.....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olsun biz gene yazalım listeye :)

ya bizim geyik tayfası nerde :p jesse gkn pınar emir erdinç efedrin dahada aklıma gelmıyenler hadi bakayım isminizi görelim orda şşşş :queen:

Son düzenleme:
ümmet abi sende gel mutalaka hem senle tanışmış oluruz abicim

::haapppy:::haapppy: kop kop

madem eğleneceğiz. ben de geleyim. ama hemen listeye yazmayın önce eşimi ikne edeyim.
birlikte geleleim.....

Valla yazdım bile. Buraya yazıldınmı çıkamazsın haberin olsun.:) Şimdiden saygıdeğer eşinizi ikna etmeye başlayın:cat: Görüşmek dileğiyle...

GeCe__; ya bizim geyik tayfası nerde :P jesse gkn pınar emir erdinç efedrin dahada aklıma gelmıyenler hadi bakayım isminizi görelim orda şşşş :queen:[/QUOTE' Alıntı:
Evet neredesiniz arkadaşlar sizlerden hiç ses çıkmıyor.

Jesse, gkn ve pınarr kardeşim:) bekliyoruz sizide

Son düzenleme:
Jameika34,
Siteden yüz yüze kimseyle tanışma imkanı olmadı şimdiye kadar. Üstelik İstanbul' da yaşıyoruz yani. Bu organizasyona bende katılmak istiyorum. :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar