MT. üyeleri için damlı yada damsız gelmeleri sorun olmayacaktır. Yeterki 18 yaş üzeri yada 1.nci derecede yakını (Anne,baba ve kardeş gibi) olmalı 18 yaş altı gelecekler için.
hadi bakalım kısmet bende gelmeye çalışıcam ama söz vermeyeyimm
gidecek tüm dostlara iyi eğlenceler dilerim:rendeer:
Şiii 8 nisan doğumgünüm şimdiden boş bırakın...
Ben bu sefer bu organizasyona katılamicam size iyi eğlenceler![]()
eğlenin eğlenin gençlik yaza hazırlık,şimdiden gününz iyi geçsin tatlı sohbetler,keşke birazdaha genç olsaydım.
suden çok teşekkür ederim müzikli ve alkollü yerler biraz ağır geliyor,ama sırf sizleri görmek için kısabir sürede olsa gelcem,mt topluluğunu ve buluşmalarını bende çok seviyorum:rendeer:,hakan yazar artık beni.Ümmet abicim aşkolsun yani seninde orda olmanı çok isteriz ve mutlaka bekliyoruz. Ayrıca daha çok gençsin senin kalbinin güzelliği yeter Hakan, ben ve MT. üyelerinin seni çok sevdiğini biliyoruz.:cat:
eğlenin eğlenin gençlik yaza hazırlık,şimdiden gününz iyi geçsin tatlı sohbetler,keşke birazdaha genç olsaydım.
:cat:
aaaaa ümmet abi yapma böyle kalbimizi kırıyosun
ihtiyor veya yaşlı olabilirsin ama asla moruk deilsin :queen:
senin kesin gitmen lazım ki moralin düzelsin
anladın sen onu....:cat:
Aranızdaki samimiyet ne derece olursa olsun bu yazı yazılmamış olarak algılıyorum. Umarım düzeltirsiniz.ale:
madem eğleneceğiz. ben de geleyim. ama hemen listeye yazmayın önce eşimi ikne edeyim.
birlikte geleleim.....
GeCe__; ya bizim geyik tayfası nerde :P jesse gkn pınar emir erdinç efedrin dahada aklıma gelmıyenler hadi bakayım isminizi görelim orda şşşş :queen:[/QUOTE' Alıntı:Evet neredesiniz arkadaşlar sizlerden hiç ses çıkmıyor.
Jesse, gkn ve pınarr kardeşimbekliyoruz sizide
jesse olm sen katılamıosun o zaman :queen::queen: