[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları Polonezköy Gezisi - 10 Nisan '11

669597fc07bf20d5a7e6ede79ad07e02.jpg

Merhabalar, bu hafta sonu pazar günü (10.04.2011) cruiser kullanıcıları olarak Polonezköy'e sürüyoruz. Bize katılmak isteyenleri memnuniyetle bekleriz.

Gideceğimiz Yer: İstanbul/Polonezköy (Google Maps)
Buluşma noktası: GARAJ (Google Maps)
Buluşma Saati: 12.00

NOT Olası yağış durumunda, sürüş iptaldir.

Son gezimizden görüntüler için tıklayınız!

Polonezköy mü, Şile mi? Gerçi fark etmez, ben her şart altında gelirim... Yeterki motor kullanabilecek hale geleyim Pazar'a kadar :)

Bir de 12:00'de buluşuyor muyuz yoksa çıkış saatimiz mi?

Siz cruisercılar olarak gidin. Benim biraz daha vakite ihtiyacım var :cat:

nisan geldi havaya bak ya.. :farao::farao: pazar günü güneşli olursa yaşadık :)

Son düzenleme:
hava yağışlı olmazsa katıla bilirim... birazdaa pisikolojime bağlı..yoksa yağmur çamur bahane...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pazar günü için bizim meteoroloji "Islanırsın kardeş, ona göre" diyor, foreca.com "Yağsa bile çoook az yağar, dert edilecek birşey değil" diyor, weather.com "Gazla birader, yağmur mağmur yok" diyor... Ben weather'a inanmak istiyorum :mrgreen:

Pazar günü için bizim meteoroloji "Islanırsın kardeş, ona göre" diyor, foreca.com "Yağsa bile çoook az yağar, dert edilecek birşey değil" diyor, weather.com "Gazla birader, yağmur mağmur yok" diyor... Ben weather'a inanmak istiyorum :mrgreen:

Havalar nasıl olursa olsun yeterki bizim havamız güzel olsun:bounce:

Yau hep bi bahane hep bi bahane :p

Ama olmaz ki..Pazar günü sür sür sür sonra eve turşu gibi gel, ertesi gün sabahın 6 sında kalk :salut:

Şaka tabii ondan değil ama meçhul benim katılımım şuan için diyelim..Bana bağlı olmayan başka değişkenler var hayatımda :mrgreen:

Değişkenler lehime yönelik bir gelişim gösterirse katılacağım elbet..
Peki sen neden motor kullanacak hale gelebileyim diye yazmışsın ilk mesajda? Hayırdır?

Bir botnum tutuldu bahanesiyle gidiyor arkadaşımız ama hadi bakalım :) boyunsal daimi doğrultasyon çevirememesi olmuş :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar