[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları Polonezköy Gezisi - 10 Nisan '11

Bir botnum tutuldu bahanesiyle gidiyor arkadaşımız ama hadi bakalım :) boyunsal daimi doğrultasyon çevirememesi olmuş :D

Olmaz olsun böyle açıklama yaf... C.Başkanı çıkıp "Ben tatmin oldum" dese şaşırmam yani :mrgreen:

Boynum fena tutuldu Osbourne... O sebeple hafta içi hiç motora binmiyorum ki toparlayabileyim. Hafta sonu sürüşünü kaçırmamak için :)

sa

Olum nolcak, pizzaları sabah erkenden dağıtıp, bir saat önden yola çıkarsın. Millet sana yarım saate yetişir..Tam vaktinde orda olursun :p

oyniyamayan yerim dar dermis ya adam evlilik piskolojisine erkenden girdi heralde

onu bunu bahane ediyor serdar havalar az daha isinsinda sen utandir onlari

Olmaz olsun böyle açıklama yaf... C.Başkanı çıkıp "Ben tatmin oldum" dese şaşırmam yani :mrgreen:

Boynum fena tutuldu Osbourne... O sebeple hafta içi hiç motora binmiyorum ki toparlayabileyim. Hafta sonu sürüşünü kaçırmamak için :)

Geçmiş olsun yav. Boyun işinden bende ara ara çekerim. Çok acımaz ama insanı bezdirir, bilirim.
Tez vakitte iyileşile, motor başı yapıla, yollara düşüle :)

Valla geçenki gezimizde 7 gibi Bostancı'da olmuştuk yanlış hatırlamıyorsam.
Ama saatler ileri alındı hava 8 de kararıyor. Yani 8 gibi döneriz diye düşünüyorum.
Diğer arkadaşlarda fikirlerini beyan eder birazdan:cat:

Yaf gezeriz dolaşırız yorulunca da döneriz işte :)

Geçmiş olsun yav. Boyun işinden bende ara ara çekerim. Çok acımaz ama insanı bezdirir, bilirim.
Tez vakitte iyileşile, motor başı yapıla, yollara düşüle :)

Sağol bro. Bünyeye dikkat edildi, el üstünde tutuldu, motor başı yapıldı, yollara da düşüldü ve dahi okul kırmış ta kız arkadaşıyla sinemaya gitmiş genç gibi heyecan bile duyuldu... Dopamin had safhada :cherry:

Belliydi zaten işin dönüp dolaşıp mangal muhabbetine döneceği :) Mangal başında ter döken kardeşlerime teşekkürler... Hiç bişeye elini sürmeden yalnızca yemek te ayrı bir keyif :)

sa

Belliydi zaten işin dönüp dolaşıp mangal muhabbetine döneceği :) Mangal başında ter döken kardeşlerime teşekkürler... Hiç bişeye elini sürmeden yalnızca yemek te ayrı bir keyif :)

iyiki garajımız var yoksa böyle güzel muhabbeti ve mangalı o yagmurda nerde yapacaktık bende özellikle eyup kardeşime motor tamir ustalıgından başka mangal ustalıgınıda gösterdi ve bizi doyurdu hele salata çok nefisti erdince rakip çıktı eyup bir daha mangal semaver ve piknikkkkk hava kuru olunca tabiki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar