iyi yolculuklar sizlere,kazasız belasız;bende bi çanakkale yapıp geleyim kısa koşu 
Yalnız kahvaltıya katılmak isteyen 9'da gelsin. Yoksa 10'da hayatta çıkamayız...
iyi yolculuklar sizlere,kazasız belasız;bende bi çanakkale yapıp geleyim kısa koşu![]()
Valla bana OPEt'te oluş zamanınıız yazın..Son tahlilde ne olacağını bileyim![]()
kardeşlerimm büyükk özürr benden katılamıcamm bu geziyee tekne işlerii herseyi karıstırmıss durumdaa size ii eğlencelerr güzell sürüşlerrr((((((
Arkadaşlar ilk mesajda yağış durumunda gezinin iptal olacağı belirtilmişti,hava durumu sunucularına göre çelişkili olmakla beraber ağırlık gök gürültülü sağnak yağış olacağı yönde,son durum nedir acaba,yağış-iptal durumu olmazsa bende katılmak istiyorum,buluşma yerini bulabilirmiyim bilmiyorum,muhtemelen Mehmetçik Vakfı Opet'te size katılabilirim.
Şu tesisten bi benim mi haberim yok.?.. :cyclopsan
Yağsın, yağmasın ben yollardayım arkadaş. Her türlü süreriz!
Ben yarın gelemiyorum malesef arkadaşlar. Kötü ihtimal gerçekleşti yani. Gitmek istiyordum gerçekten de..
Mutsuzum şuan![]()
Ben yarın gelemiyorum malesef arkadaşlar. Kötü ihtimal gerçekleşti yani. Gitmek istiyordum gerçekten de..
Mutsuzum şuan![]()
Oldu mu şimdi bu!ale:
@esirci01, direkt gel Garaj'a...