[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları İzmit/Maşukiye Gezisi - 27 Mart '11

motosikletimi nisan ayında teslim alıcam , bu geziye gelemicem ama ilk fırsatta sizlerle olucam ! bir soru : 150 cc lik bir motor gruba ayak uydurabilir mi ? diğer gelenlerin motosikletleri kaç cc ?

150 cc den 1100 e kadar hepsi var. Hatta 150 cc olupta artçısıyla gelen bile var sorun olmuyor ayak uydurabilirsiniz yani

Gönlüm sizinle,yarın makinamın ve benim haftaya eskişehir'e hazırlığı var
bir sonrakine inşallah!!!

kardeşlerimm büyükk özürr benden katılamıcamm bu geziyee tekne işlerii herseyi karıstırmıss durumdaa size ii eğlencelerr güzell sürüşlerrr :(((((((

Arkadaşlar ilk mesajda yağış durumunda gezinin iptal olacağı belirtilmişti,hava durumu sunucularına göre çelişkili olmakla beraber ağırlık gök gürültülü sağnak yağış olacağı yönde,son durum nedir acaba,yağış-iptal durumu olmazsa bende katılmak istiyorum,buluşma yerini bulabilirmiyim bilmiyorum,muhtemelen Mehmetçik Vakfı Opet'te size katılabilirim.

Arkadaşlar ilk mesajda yağış durumunda gezinin iptal olacağı belirtilmişti,hava durumu sunucularına göre çelişkili olmakla beraber ağırlık gök gürültülü sağnak yağış olacağı yönde,son durum nedir acaba,yağış-iptal durumu olmazsa bende katılmak istiyorum,buluşma yerini bulabilirmiyim bilmiyorum,muhtemelen Mehmetçik Vakfı Opet'te size katılabilirim.

Gidiyoruz. Bostancı'dan 10:00 da hareket edeceğiz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:40 ----------

Bir hatırlatma, bu yıl yaz saati uygulamasına bir gün geç başlanacağından yarın saatler değişmeyecek...

Yarın ki hava durumuna göre saat 10 45 de Mehmetcik tesislerinde olabilirim.

Şu tesisten bi benim mi haberim yok.?.. :cyclopsan

Yağsın, yağmasın ben yollardayım arkadaş. Her türlü süreriz!

Ben yarın gelemiyorum malesef arkadaşlar. Kötü ihtimal gerçekleşti yani. Gitmek istiyordum gerçekten de..
Mutsuzum şuan :(

Ben yarın gelemiyorum malesef arkadaşlar. Kötü ihtimal gerçekleşti yani. Gitmek istiyordum gerçekten de..
Mutsuzum şuan :(

bende opette arkadaşları seninle beraber bekleriz diye düşünüyordum,kafam karıştı şimdi,acaba erken çıkıp kahvaltıya garaj'a mı gitsem.:cherry:

dostlar ben yavaştan çıkıyorum. Allah izin ederse saat 10: 45 gibi Mehmetçik tesislerinde olurum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:29 ----------

geldim Mehmetcik tesislerindeyim. Umarim beni almayi unutmazsiniz. Tel numaram 5364767416:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar