- Konu Yazar
bu kadarmıyız arkadaşlar. koca istanbulda 10-15 kişimiyiz.
arkadaşlar eli değen biri olursa topic e toplu sürüş kurallar ve işaretlerini içeren topic in linkini versinler bi ara görmüştüm ama hep yalnız kullandığım için işim olmaz diyim kaydetmemiştim.r: grup liderlerinin dikkatine:rendeer:
selam ben ve eşimde bu geziye katılmak isteriz
topic tümünü okudum bazı arkadaşlarımız görüşlerini belirtmiş
bende nacizabe fikrimi beyan edeyim
maşukiye için hiçte iyi bir zaman değil bağ bozumu eylül ekim ayı gibi olur. nisanda gidersek ne üzüm bağlarını ne de şarap fakrikalarını görebiliriz. sahilde bu mevsimde çok rüzgarlı olacağı için bir kez daha düşünmekte fayda var.
sapanca için en idea mevsim aslında sonbahar olsada nisan ayında da oraların tadına doyum olmaz özellikle kiremitte alabalık bence en favorisi.
yalnız unutmamamız gereken bir durum var sapanca bilindiği üzere şehir dışında olduğu için gelecek olan tüm arkadaşlarda KGS ve Ehliyet olma zorunlulu var. aksi taktirde toplu sürüşte çok dikkat çekeceğimiz için ilk çevirmede tatsız bir çok olayla karşılaşırız.
unutmadan uzun yol tecrübesi olmayan arkadaşlar için gideceğimiz mesafe yaklaşık 250 km olup dikkate alınmasında fayda vardır. gayri toplu sürüşte kurallara uyulduğu taktirde herkes için çok güzel bir tecrübe olur.
nereye gidersek gidelim farklı cc motorlara sahip arkadaşlar katılacağı için grubun güvenliği açısından 2 konvoy halinde çıkmak en doğru karar olcağınıda zaman içerisinde hepimiz idrak edeceğiz.
son olarak tüm motorsiklet tutkunlarının dikkatini çekmek istediğim diğer bir konu da sapanca gibi uzun bir mesafe sürecek olan toplu sürüş ve devamındaki yemek-muhabbet sıkı dostlukları beraberinde getireceğini unutmayalım.
iyi akşamlar
Birde herkesin mont ve kask olmazsa olmazı, ehliyeti olması zorunlu olsun.