[MT-İstanbul] Cruiser İstanbul Buluşması

bu geziye geliyormusunuz

• geliyorum

Oy: 11 47.8%
  • belki

Oy: 12 52.2%

• Kullanılan toplam oy
    23
ellerinize sağlık arkadaşlar nasılda canlandırmışsınız topici ellerinize sağlık
biraz kalabalıklaşalım nereye ne zaman yapılacağına karar veririz hep birlikte.. :)

cousinecruis sen istanbulun neresindesin?
aslında amacımız zaman değilde daha çok zevk olmalı kendimizi saat ile sınırlandırmayalım bence. ilkbaharın ilk gezisinde havanın ve ikitekerin tadını çıkaralım :)

ellerinize sağlık arkadaşlar nasılda canlandırmışsınız topici ellerinize sağlık
biraz kalabalıklaşalım nereye ne zaman yapılacağına karar veririz hep birlikte.. :)

cousinecruis sen istanbulun neresindesin?
aslında amacımız zaman değilde daha çok zevk olmalı kendimizi saat ile sınırlandırmayalım bence. ilkbaharın ilk gezisinde havanın ve ikitekerin tadını çıkaralım :)

Haklısın nightshift:) fakat şunu söylemek istedim, öğleden sonra trafik çok fazla olacak dikkat dağılımı ve sürüşte kopmalar olarabilir. Amaan neyse biz motorcuyuz aralardanda geçeriz..:bounce:

Ben Bahçelievlerdeyim, fakat motoru alırken İstanbulda sürmeyeceğim diye söz verdim, katılıp katılmayacağımı buluşma tarihine yakın bildiririm.:rendeer:

eyvallah cousinecruis haklısın tabiki ama dediğin gibi kalabalık olacağız inşallah peşpeşe takılır gideriz bence :)
bende avcılardayım ama neden söz verdin ya da nerde kullanmayı düşündün?

bakalım nisan ayı içinde kısa dönem için teslim olmam gerekecek ama öncesinde bir güne düşerse son sürüş için mükemmel olur...

şimdiden hayırlı teskereler arkadaşım aramızda görmek isteriz:cat:

Bende varım, beni de yazın :)

:cat::rendeer:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar yeni topik hayırlı olsun ben de gaziosmanpaşadayım geziye katılırım :cat:

İnşallah güzel bir gezi olur, sonradan fikrimi değiştirip katılabilirim :) motoru alırken İstanbul dışındaki gezilere katılacağım dedim. Çünkü İstanbul'da motor sürmek akşam saatlerinde binbir zahmet istiyor. Oysa şehirlerarası yoldaki grup sürüşleri daha bir keyifli.

İnşallah güzel bir gezi olur, sonradan fikrimi değiştirip katılabilirim :) motoru alırken İstanbul dışındaki gezilere katılacağım dedim. Çünkü İstanbul'da motor sürmek akşam saatlerinde binbir zahmet istiyor. Oysa şehirlerarası yoldaki grup sürüşleri daha bir keyifli.

Eh o zaman biz de hafif İstanbul'dan şehir dışına doğru kaçalım mesela İzmit dolaylarına :)

Tanışmadan sonra mutlaka istanbul dışı yakın yerler yani günü birlik geziler tertiplenir herhalde

merhaba arkadaşlar yeni topik hayırlı olsun ben de gaziosmanpaşadayım geziye katılırım :cat:

:rendeer:
topici takip etmeye dewam edin :)

Tanışmadan sonra mutlaka istanbul dışı yakın yerler yani günü birlik geziler tertiplenir herhalde

evet tanışma sonrası mutlaka etkinlikler dewam edecek. hep birlikte
:cat:

o zaman uzaklara kaçarız yeterki gelin herkezin gönlüne göre olsun bu gezi

Son düzenleme:
Aslında nisan a kalmayalım arkiler havalar güzel olursa mart ın 15 i gibi uyarsa bi toplanalım hem tanışmış oluruz nisan da da bi uzun yol patlatırız mesela çanakkale ye şehitlikleri gezeriz nedersiniz?_?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar bende Cruiser motosikletimle geziye katılabilirim ama mart 25 gibi yapaiblirsek hazır havlarda güzelken:)

Ohh ohh ne güzel tüm gezi severler toplanıyor :)

Hele bir tanışma toplantısı yapalımda arkadaşlar, gezilere de gideriz :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
tanışma toplantısı yapalım evet başlıgı açan arkadas bi tarih belirleyip topiğin başlina terihi ekleyebilir.:cat:

arkadaşlar benim aklımda 21 veya 22 mart ya da 4 veya 5 nisan diyorum.
bence bu tarihlerden birini seçelim en uygun zamanlar havalarda güzelleşir :)

şimdi aklıma birşey geldi ama emin değilim sanki 21-22 martta fuar vardı

yani en uygun tarih 4-5nisan. ne dersiniz.

Son düzenleme:
arkadlar bende katılmak ısterım ama 150 cc superlight war.yani size yetişmek yalan olur benim için şu an

cruiser değilmi... amacı varmak değilki.. yolda olmak.. bizde yavaş yavaş gideriz büyüklerin arkasından..

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende superligth la katılcam arkaşdaşim yanlız değilsin paşa paşa gideriz bence pazar akşamı 7 gibi fenerbahcede toplanabiliriz.

arkadlar bende katılmak ısterım ama 150 cc superlight war.yani size yetişmek yalan olur benim için şu an

Grup sürüşünde en fazla hız 90 dır, o da düz yol trafik yoksa zaten 77 km üstüne trafik kallavi ceza yazıyor, amaç hız değil toplu gezmek ortalama hız da 60-70 arası olur ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar