[MT-İstanbul] Cruiser İstanbul Buluşması

bu geziye geliyormusunuz

• geliyorum

Oy: 11 47.8%
  • belki

Oy: 12 52.2%

• Kullanılan toplam oy
    23
[MT-İstanbul] Cruiser İstanbul Buluşması(4 NİSAN)

Merhaba arkadaşlar
Havalarında yavaş yavaş düzeleceğini tahmin ederek birçoğumuzun artık çıkıp biraz turlamak lazım düşüncesinde olduğunu düşünerek istanbulda Nisan başı gibi bir buluşma tanışma ve birazda dolaşma :) toplantısına ne dersiniz?
Forumdaki birçok arkadaşımızın toplanıp birlikte birşeyler yapma tanışma olayına sıcak baktığını fark edip bu topici açmak istedim. Şimdilik yaklaşık 9-10 kişi olmuş durumdayız ve bu sayıyı yükseltmek için topici açttım.
Nereye gidileceğine dair fikirlerimizi yazalım, nisan başı ortası gibi de buluşup güzel bir havada buluşalım. Gelecek olanlar buradan mesajlaşıp lütfen fikirlerinizi belirtiniz.

Ve tabiki daha tecrübeli arkadaşların bizlere yol göstermesini ve bize katılmasını çok isterim

Gelecek arkadaşların bu linki/topici okursa iyi olur.

http://www.motosiklet.net/forum/surus-teknikleri/7138-grup-surusunde-kullanilan-el-isaretleri.html

Tarih 4 Nisandır arkadaşlar.
Gidilecek yer : Şile

Son düzenleme:
Haydi bakalım ilk mesaj benden :) Tarkan beni biliyosun gelebilirsem ordayım mutlaka :) Bu keyifli sürüşü kaçırmak istemem :bounce:

biliyorum abi inşallah gelirsin abi süper olur.
hep birlikte oluruz artık güzel zaman geçiririz
ama nerde bu millet?
:)

biliyorum abi inşallah gelirsin abi süper olur.
hep birlikte oluruz artık güzel zaman geçiririz
ama nerde bu millet?
:)

Uyuyolardır:cherry:! Gezilerimiz eğlenceli geçer,Mod'lardan Alper'de bu işin kompetanıdır.Hiç merak etme,şimdilerde sağlam gezi planları yapıyordur.:cat:

Tarkan beni de listenin kontenjan bölümüne yaz arkadaşım :mrgreen:

Vaktimi ayarlayabilirsem kesin gelirim buluşmaya :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
demekki havalar daha ısınmamış arkadaşlar :)

Uyuyolardır:cherry:! Gezilerimiz eğlenceli geçer,Mod'lardan Alper'de bu işin kompetanıdır.Hiç merak etme,şimdilerde sağlam gezi planları yapıyordur.:cat:

o zaman milleti artık şu kış uykusundan uyandırmanın vakti gelmiş:mrgreen:
herkezin bilgisine ihtiyacımız var :)

Orhancım seni durumunu biliyorum inşallah gelirsin abi ama senin durum malum.

Nightshift merhaba.Topiğin hayırlı olsun.Yapılacak organizasyonlarda bende varım.Unutmayın.

REBEL sen olmazsan olmaz zaten mangalcı aleminin en kral mangalcısı olduğunu duymuştum :)

Eline sağlık nightshift. Arkadaşlar İstanbul'da yaşayan herkes biliyor ki haftasonları öğleden sonra dışarı çıkmak büyük zahmet. Kahvaltı istiyorsak sabah 8 gibi buluşmalıyız. 45 dakika kahvaltı yaptıktan sonra, saat 12 ye kadar gezimizi bitirmeliyiz diyorum. Siz ne dersiniz?

Birde DD nin yazısını buldum. Emekkoray sanada teşekkür ederim diğer topicteki paylaşımın için.

http://www.motosiklet.net/forum/donald-duck/6385-motosiklet-teorisi-5-grup-gezileri.html

Son düzenleme:
bakalım nisan ayı içinde kısa dönem için teslim olmam gerekecek ama öncesinde bir güne düşerse son sürüş için mükemmel olur...

TARKANCIM ELİNE SAĞLIK....ooooooooooo süper işte topic.. bütün yoğunluğa bu geziyi düşünerek katlanabiliyorum.. biraz görsellik belki çekici yapar bu işi.. nisanda buluşma fikrine varım diyorum :) :) :)

kankavi şimdiden hayırlı teskereler :) 12 Nisan sanırım teslim olma zamanın inşallah öncesine gelir de keyifli bir anıyla gidersin askere :)
Koray o ilk resim ne güzel öyle ucu bucağı yok :)

resimdeki yollara bayıldım yav tam benlik:) diğer başlıkta da yazdığım gibi makinelerin hakkını verin:pgelin bu taraflara doğru güzel bi organizasyon yapalım nisan a doğru günler uzuyo zaten vakit sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum.

şu havalar bir düzelsin bir izmit bir istanbul.. nasıl olsa ben aradayım.. :) :)

şu an başlık yeni biraz bekleyelim bakalım gezinin ne tarafa olacağı azda olsa kesinlik kazanır.

:) havalar düzelince tadından yenmeyecek motosikletler.. :) kim dayanabilirki gadaşım.. bikaç resim daha koyalım.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar