[Mt İstanbul] Çatalca Sucuk Mangal Gezisi Fotoğrafları 01.05.2011

halat bağlarız olmadı ben sizi cekerim :D

inşallah gelebilirsin gerci benimde %100 net değil ama çok istiyorum. yarın ilk bakıma götürecektim ama z moto kartal servısınde yangın çıkmış bahta bak :pr:
:mrgreen:
senin hıza dayanmaz benim ufaklığın tekerleri :p
inş orada olmaya çalışıcam ama zor gibi gözüküyor:)
Harikasınız arkadaşlar :)

güzel gezi olmuş :)

saolun arkadaşlar sizleride bekleriz:rendeer:
burdaki maksat hız degil toplanıp kaynaşmak bence bi dahaki gezinizde bende varım
evet hocam,tabiki bekleriz:rendeer:
sucukları çok pişirmişsiniz güzel oldumu acaba kesin:bounce:
aslında ilk pişen sucuklar biraz pişmemiş gibiydi,alper test edince kalanları kıvamında yaptı Rıdvan usta:queen::queen:

Arkadaşlar,
keyfiniz bol , neşeniz daim olsun. Güzel bir gün geçirmiş olmanız ne kadar hoş. Sanıyorum o gün bende sizin yanınızdan geçtim. Daha doğrusu eşimle birlikte turlarken böyle sizinki scooter ağırlıklı bir gurubun yanından geçtik. Artık bilemiyorum siz miydiniz yoksa başka motorcu kardeşlerim miydi...
Bu arada amortisör sorununu atlamasaydın sevgili arkadaşım. Aman diyeyim, bir bilene göstermeyi ihmal etme.
Yolunuz açık olsun...

Arkadaşlar,
keyfiniz bol , neşeniz daim olsun. Güzel bir gün geçirmiş olmanız ne kadar hoş. Sanıyorum o gün bende sizin yanınızdan geçtim. Daha doğrusu eşimle birlikte turlarken böyle sizinki scooter ağırlıklı bir gurubun yanından geçtik. Artık bilemiyorum siz miydiniz yoksa başka motorcu kardeşlerim miydi...
Bu arada amortisör sorununu atlamasaydın sevgili arkadaşım. Aman diyeyim, bir bilene göstermeyi ihmal etme.
Yolunuz açık olsun...

Saolasın hocam yolda bi kaç cruiser görmüştük.Sizsinizdir büyük ihtimalle:)
Amortisörün kokusu sonradan çıktı orda amortisör şasiye bağlantı başından kırılmış.Şans eseri tekrar amortisör yuvasına sıkıştırmışız orta ayağa alınca tabi bunları 1hafta sonra anladım ben.1hafta sonrada bakırköyde düşük hızda ön frennin kitlenmesiyle düştüm motoru kaldırdırdığımda amortisörün başının kopmuş olduğunu ve sallandığını gördüm.Sonra yine o şasi demirinin olduğu yere sıkıştırdım en son dünde servisten değiştirip öyle sattım motoru :)
Hangi motorcuya göstersem kopmuş amortisörle nasıl dolaşıyosun dediler ben öyle haberim olmadan 1hafta bindim:queen:

felon ve classiğine olan aşkı
kısa zaman içinde maruder ile aranızda olabilme ihtimalim çok yüksek beyler.
grubun en asi metalcisine yer açın =)

saol abi senide andık gezimizde bir dahakinde aramızda görmek isteriz :)
@norad
teşekkürler bir dahakine bekleriz :)

kulaklarım çınladı valla...:p

valla metehan abi gerçekten senide andık seninde katılman bizim için bir lutuf olur bi dahakine :D

aslında güzel olur ama siz şu Yuvacık gezisine katılın gezi neymiş görün...fermuar düzeninde tın tın baraj gölü kenarında ayağına hizmet geliyor oh mis...:p

Alper kardeşim, Mete oraya mangala gelirse ne sucuk yeter nede mangal ateşi :queen:

ekmeksiz yersem adet limit tanımam...ama ekmeğe abanırsam sorun yok...:queen:

aslında güzel olur ama siz şu Yuvacık gezisine katılın gezi neymiş görün...fermuar düzeninde tın tın baraj gölü kenarında ayağına hizmet geliyor oh mis...:p
QUOTE]
Tek istediğim şu yuvacık gezisine yeni motorla gidebilmek bakalım yetişebilcemmi :)
felon şimdi ne alıcan benimki gibi kalıplı bişey al iyi oluyo :)

kalıplı bişey olcak sanırım ama ne olacağını bilmiyorum, belki destek kredisi bulabilirim bi yerlerden onu bekliyorum:cherry:

QUOTE]
Tek istediğim şu yuvacık gezisine yeni motorla gidebilmek bakalım yetişebilcemmi :)

kalıplı bişey olcak sanırım ama ne olacağını bilmiyorum, belki destek kredisi bulabilirim bi yerlerden onu bekliyorum:cherry:

güzell:rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar