[Mt İstanbul] Çatalca Sucuk Mangal Gezisi Fotoğrafları 01.05.2011

Güzel fotoğraflar çekmişim. :bounce:

Ömer sağolsun dün gece bana bir ekran kartı buldu :)
Ama gerçekten çok şanssız bir gündü. Benim yanlış mangal ızgarasını almam, benzin dökünce bile yanmayacak kadar ıslak mangal kömürü, Ali'nin amortisör sorunu, yeni mangal kömürünün poşetinin yırtılması yüzünden tek elle vitesli bir motoru kaldırıp sürme deneyimim, Faruk'un motoru yatırması ( gerçi yağmura yakalanması deve diye tutturanların suçu :mrgreen: 15 dk. orada oyalanmasaydık, ben yakalanmadığıma göre o da yağmura yakalanmazdı.) En son da eve geldiğimde yanmış ekran kartımla karşılaşmam.

Ben o videoları çekmek için ne kadar uğraştım :mrgreen:

Bu arada mangal yellemek için uğraşırken terledikten sonra montumu giymeden köye kömür almaya gitmem sonucu vücudumdaki bütün kaslar öyle bir ağrıyor ki dayak yemiş gibiyim. Birazdan bakalla sigara almaya nasıl gidecem diye düşünüyorum :mrgreen:

sırt ağrısı bendede var biraz ama benim motor boyuma küçük olduğundan oluyo o sorun:queen:

alperde öyle diyodu,itinayla ikna ederiz:queen:
2 seçenek var bir tek şeritli yolda motoru 4teker sürücülerine emanet edip bırakmak
iki motoru yanına getirmek:)

Haha :) cbf yine biraz daha yuksek . Resimlere baktimda gectiginiz yerlerden gecersem kesin granaji birakirdim gibi geldi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Haha :) cbf yine biraz daha yuksek . Resimlere baktimda gectiginiz yerlerden gecersem kesin granaji birakirdim gibi geldi :)

Senin geçebileceğin gibi bir yere girerdik biz de. Orası dikkatimi çekti ondan oraya girdik özellikle oraya gitmedik yan. :)

Güzel fotoğraflar çekmişim. :bounce:

Ömer sağolsun dün gece bana bir ekran kartı buldu :)
Ama gerçekten çok şanssız bir gündü. Benim yanlış mangal ızgarasını almam, benzin dökünce bile yanmayacak kadar ıslak mangal kömürü, Ali'nin amortisör sorunu, yeni mangal kömürünün poşetinin yırtılması yüzünden tek elle vitesli bir motoru kaldırıp sürme deneyimim, Faruk'un motoru yatırması ( gerçi yağmura yakalanması deve diye tutturanların suçu :mrgreen: 15 dk. orada oyalanmasaydık, ben yakalanmadığıma göre o da yağmura yakalanmazdı.) En son da eve geldiğimde yanmış ekran kartımla karşılaşmam.

Ben o videoları çekmek için ne kadar uğraştım :mrgreen:

Bu arada mangal yellemek için uğraşırken terledikten sonra montumu giymeden köye kömür almaya gitmem sonucu vücudumdaki bütün kaslar öyle bir ağrıyor ki dayak yemiş gibiyim. Birazdan bakalla sigara almaya nasıl gidecem diye düşünüyorum :mrgreen:

vayy bedevi vayy :queen:

Ozaman artik kismetse onumuzdeki gezilere insallah. Haftaya p. Tesi isi gucu olmayan varsa plana uyarim. Vardiyali calistigim icin ve izin gunlerim surekli degistiginden o gun izinliyi
.

Ozaman artik kismetse onumuzdeki gezilere insallah. Haftaya p. Tesi isi gucu olmayan varsa plana uyarim. Vardiyali calistigim icin ve izin gunlerim surekli degistiginden o gun izinliyi
.

Hafta içi genelde herkes çalıştığından gezi zor hocam mayıs bitsin güzel bi gezi yaparız inş bende motoru değişmiş olurum o zamana:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
.

Ben haftanın 8 günü boşum :mrgreen: Ama bu kadar boş olunca tabi sık gezi yapmaya bütçem olmuyor:salut:

gezilerde ortalama hızımız 70 :) yüksek cc ler sıkılmazlar umarım :)
90 da anlasalim :€) saka bi yana maksat muhabbet degilmi :) bari 80 olsun :p
Hafta içi genelde herkes çalıştığından gezi zor hocam mayıs bitsin güzel bi gezi yaparız inş bende motoru değişmiş olurum o zamana:)

Mayis sonu kalabalik bir gezi var zaten ona geliyorsunuz degil mi? Hem tanismis oluruz

90 da anlasalim :€) saka bi yana maksat muhabbet degilmi :) bari 80 olsun :p

Mayis sonu kalabalik bir gezi var zaten ona geliyorsunuz degil mi? Hem tanismis oluruz

o gün benim sınavım var malesef ama belki sınav çıkışı gelebiliriz Slayerrr la eğer sınav çıkışı gelirsek geç gideceğimizden yetişemeyebiliriz öyle bi durumda var.Aslında Slayerrr ın gv ile gelsek yetişiriz :queen:

90 da anlasalim :�) saka bi yana maksat muhabbet degilmi :) bari 80 olsun :p

Valla ben gelmeyi isterimde benim motor istermi bilemem :p bizim için baya uzun bi rota gibi :) ama bakalım belki gelirim :)

o gün benim sınavım var malesef ama belki sınav çıkışı gelebiliriz Slayerrr la eğer sınav çıkışı gelirsek geç gideceğimizden yetişemeyebiliriz öyle bi durumda var.Aslında Slayerrr ın gv ile gelsek yetişiriz :queen:
halat bağlarız olmadı ben sizi cekerim :D

Valla ben gelmeyi isterimde benim motor istermi bilemem :p bizim için baya uzun bi rota gibi :) ama bakalım belki gelirim :)

inşallah gelebilirsin gerci benimde %100 net değil ama çok istiyorum. yarın ilk bakıma götürecektim ama z moto kartal servısınde yangın çıkmış bahta bak :pr:

burdaki maksat hız degil toplanıp kaynaşmak bence bi dahaki gezinizde bende varım

ooh bir dahaki geziye baya bi katılım olcak sucukları bol almak lazım felon :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
sucukları çok pişirmişsiniz güzel oldumu acaba kesin:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar