[MT-İstanbul] Çamlıca'da buluşuyoruz / 16.12.2007 18.00

kemal noldu ya çaylar departed dan işte:)
pınarcım vala pek sabaha kalamam benn.. mümkünse erken kalkalım oturursan ben bulurum bişiler:)

sabahlıcam demedimki zati:):cherry:
pazartesi ertesi gün yahu.... hayretsin sen,n için sabahlamadan kaçmam yoksammm:cat:

arkadaslar guzel bı bulusma olacak galıba.otobusle gelecek arkadaslar kısıklı meydanda bulusabılırler ben ıner alırım .ama 15 dakıka yurumek zorunda kalacaklar.arabayla gelecekler otopark ucretsız.ben motorla gelecem eve yakın benım zaten.

tlf numuda yazayım kımseyı yolda bırakmayalım.kısıklıya gelen arkadaslar arayabılır.0535 642 03 53 zekı benım adım.

Son düzenleme:
ben gelmiyecem boğazdan çok korkuyorum belki köprü tutar beni :queen:
hem orası çok yüksek bi yer tehlikeli bu kış günüde üşürsünüzzz
buzzz olursunuz donarsınızzzz...

bende öyle düşünmüştüm zati:) dimiiii:)
yalnız kjkaçta nerde olacağımı bana yarın söyle hisarda acaip bi pzar trafiği oluyo...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Teşke bugün yapsaymışız yaw, bugün motorla deli gibin gezdim:cherry:

Gaz arkadaşlarım:p Nemrut(Hakkı), Netzo(Neco), maGma(Mustafa)'yı da listeye ekleyiniz:)

Teşke bugün yapsaymışız yaw, bugün motorla deli gibin gezdim:cherry:

Gaz arkadaşlarım:p Nemrut(Hakkı), Netzo(Neco), maGma(Mustafa)'yı da listeye ekleyiniz:)

Aynen katılıorum sana aYe, yanlız saz arkadaşlarım gibi yazmışsın, 1000RR lar da Hakkı ve Murat, 636ZXR da Neco ve 600RR da ben. :queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi geceler,

vala gelmek isterdim ama saat bana hiç uymuyor :pr: o saatte güzel bi sofrada rakı hesabı :)

iyi geceler,

vala gelmek isterdim ama saat bana hiç uymuyor :pr: o saatte güzel bi sofrada rakı hesabı :)

Bu da paso içiyo hay maşşallah:queen::queen:

Deneme

Pınarr

Aktif (Online)
Motosikleti: Suzuki SV650s
Kan Grubu: AB Rh+

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iyi geceler,

Baba sende her buluşmada bir bahane buluyorsun, bana laf olsun diye yazıyormuşsun gibi geliyor artık:silent:

Rakını 1 saat geç iç nolur ki, gel de tanışmış olalım:wiinkk:

Bu da paso içiyo hay maşşallah:queen::queen:

Deneme

Pınarr

Aktif (Online)
Motosikleti: Suzuki SV650s
Kan Grubu: AB Rh+

Raatsız mısın sen :queen:

Cerrahiiii! Abi ordan öyle melül melül bakma, senide özledim, müsait olursan yarın gel lütfen:salut:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arklar yanlış anlamayın gerçekten laf olsun diye yazmam daha önce geldiğim oldu yeteri kadar buluşmalara bu aralar harbıden uyuşmuyor saat heleki yarın gerçekten gelemem.laf olsun diyede yazmam kesınlıkle sonucta tanıyanlar var bu sıteden bızı neysede elbet tanıscaz tabi sizinle aye, pınar ve öteli saygı değer arklarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar