bu arada organizator arkadaslardan veya kesin geleceklerden birinin telefon numarasini alabilirmiyim. sonra gelirim bulamam sizi, cok aglarim sonra :salut: :salut:
p.m ye bak sana mesaj attım:cat:
bu arada organizator arkadaslardan veya kesin geleceklerden birinin telefon numarasini alabilirmiyim. sonra gelirim bulamam sizi, cok aglarim sonra :salut: :salut:
ben numaramı vereyim ama bende bilmiyorum malesef, 05354699963, fakat hiç bulamamandan iyidir, istersen şimdi ara iki lafın belini kıralım :mrgreen:
Yok ben Rumeli Hisarı sahillerinden istiyorum.. Alıcak mısın :queen::queen:
İbrahimi getirmeden gelmek yasak size![]()
sen geliosan ben yokumki ibrahim olsun:queen:
İş yine başa düşmüş::bounce:
![]()
Şöyle aceleyle yapılmış olsa da bir kroki vereyim:
Köprü tarafından gelinen yol
departed'ın bahsettiği, önünden dönülecek kuru fasülyeci.(Sanırım adı Çömlek)
Otopark alanları(Arabayla gelecekler küçük kısımda yer bulamayıp aşağıya bırakırlar, sonra yukarıdakinde(küçük sarı kutu) toplanırız herhalde.)
Kadıköy...vs taraflarından gelecekler için daha kısa giriş yolu.(Dönüşte tabela var.)
Oturmak için çok bol seçeneğimiz yok zaten, otopark çıkışlarından tek bir noktaya çıkılıyor; orada da herkes birbirini görür zaten:cat:
olcan o gosterdigin otoparklar paralı okadar reklam yaptılar beleş die:queen::queen:
arabayla gelenler toprak alana gidebilirler motorlar içinde belediyenin yerinde ozel motosiklet park yeri var brz ufak ama ytr bize:wiinkk:
Abi gidiceğimiz yerin adını bilmiyorum daha :queen: büyük çamlıcada indik diyelim ne diye soralım ? :silent: safa tepesimiydi
belediye tesileri diye soracaksın esnafların hepsi bilir zaten
http://maps.google.com/maps?f=d&hl=...29.069459&spn=0.008401,0.017338&t=h&z=16&om=1
becerebildiysem ne mutlu bana
17:30 da bizim mekanda buluşalım ne dersin![]()
slm çaylar kimden ?![]()
slm çaylar kimden ?![]()
buluruz yine 1000rr la gelen birini:rendeer:
Yupppiiii yine sabahlıyoruz :queen::queen::queen:gelişim pınarla nası gelcez onuda detaylı öğrenemedim ama..
sonra karşıya geçen varsa gelirim yoksa sabaha kadar pınarı beklerim![]()
Departedtan tabiikislm çaylar kimden ?![]()
slm çaylar kimden ?![]()