[MT-İstanbul] Çamlıca'da buluşuyoruz / 16.12.2007 18.00

Super Moderator
İş yine başa düşmüş::bounce:
amlcakrokimk4.jpg

Şöyle aceleyle yapılmış olsa da bir kroki vereyim:
Köprü tarafından gelinen yol
departed'ın bahsettiği, önünden dönülecek kuru fasülyeci.(Sanırım adı Çömlek)
Otopark alanları(Arabayla gelecekler küçük kısımda yer bulamayıp aşağıya bırakırlar, sonra yukarıdakinde(küçük sarı kutu:)) toplanırız herhalde.)
Kadıköy...vs taraflarından gelecekler için daha kısa giriş yolu.(Dönüşte tabela var.)

Oturmak için çok bol seçeneğimiz yok zaten, otopark çıkışlarından tek bir noktaya çıkılıyor; orada da herkes birbirini görür zaten:cat:

İş yine başa düşmüş::bounce:
amlcakrokimk4.jpg

Şöyle aceleyle yapılmış olsa da bir kroki vereyim:
Köprü tarafından gelinen yol
departed'ın bahsettiği, önünden dönülecek kuru fasülyeci.(Sanırım adı Çömlek)
Otopark alanları(Arabayla gelecekler küçük kısımda yer bulamayıp aşağıya bırakırlar, sonra yukarıdakinde(küçük sarı kutu:)) toplanırız herhalde.)
Kadıköy...vs taraflarından gelecekler için daha kısa giriş yolu.(Dönüşte tabela var.)

Oturmak için çok bol seçeneğimiz yok zaten, otopark çıkışlarından tek bir noktaya çıkılıyor; orada da herkes birbirini görür zaten:cat:

olcan o gosterdigin otoparklar paralı okadar reklam yaptılar beleş die:queen::queen:
arabayla gelenler toprak alana gidebilirler motorlar içinde belediyenin yerinde ozel motosiklet park yeri var brz ufak ama ytr bize:wiinkk:

olcan o gosterdigin otoparklar paralı okadar reklam yaptılar beleş die:queen::queen:
arabayla gelenler toprak alana gidebilirler motorlar içinde belediyenin yerinde ozel motosiklet park yeri var brz ufak ama ytr bize:wiinkk:

nezaman paralı oldu yahu ben hep beleş girdim:wiinkk:

Arkadaşlar eskiden işletme turing kulüpteydi şimdi belediyede çamlıcaya geldinizmi zaten başka belediye tesisi yok:)

gelişim pınarla nası gelcez onuda detaylı öğrenemedim ama..
sonra karşıya geçen varsa gelirim yoksa sabaha kadar pınarı beklerim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar