[MT İSTANBUL] Büyükçekmece ve Çevresindekiler Akşam Toplaşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
otoparkı geçiorsun ileride konser alanının orada yada az ilerisinde kayalıkların orada oluyoruz.. barınak cafenin kayalıkların oradaki yolda...

tasarım olayınada gelirsek dediğin gibi hyoda bu oaly çok yavaş işliyor motora el atıcaklarını düşünmüyorum el atarlarsa kalıbı değişir... buda onların işine gelmeyebilir.. çünkü suzukinin birebir kalıpları kullanılıyor hyonun yapımında...

otoparkı geçiorsun ileride konser alanının orada yada az ilerisinde kayalıkların orada oluyoruz.. barınak cafenin kayalıkların oradaki yolda...

tasarım olayınada gelirsek dediğin gibi hyoda bu oaly çok yavaş işliyor motora el atıcaklarını düşünmüyorum el atarlarsa kalıbı değişir... buda onların işine gelmeyebilir.. çünkü suzukinin birebir kalıpları kullanılıyor hyonun yapımında...

Tamam orayı biliyorum. Cihangirde oturan bi arkadasım vardı. O cafe ye gitmiştim. Oralarda ararım sizi :)
Aslında görüntüsünden yana kimsenin bi sıkıntısı yok gibi. Sadece 6. vites olayı gerekiyor. 6 ya tak uza :queen:

Baba büyüksün :D ama 2011 ST le de denemek lazım çünkü aynı ninjanın geçtiği şekilde onlarda beni geçebiliyor düzde malum debriyaj balataları daha sıfır.. :)

benimde en az 190 ı silmem lazım benimde bakım geldi.. bugün baktım motorda yağ yok nerdeyse :D +aldığımdan beri havafiltresi değişmedi sağlam bakım yaptıktan sonra ara ara gazlamalara tabiki çıkarız...hep 600 1000 ler çıkıcak diye bir kaide yok yani.. :)

bi arkadaşım aldı yeni kasa onlada bi akşam cıkcaz cok iddalı oda

bugün motoru bakıma götürdüm 7500 bakımına..balatalar değişti..yağı, filtresi, bujileri..zincirin değişmesi lazım dedi..bi gevşeyip bi sıkılıyomuş..motor bakımdan çıktıktan sonra daha önce hiç gelmeyen motor boşta giderken uğultu sesi gelmeye başladı..hemen geri döndüm..erdal ustayla beraber bindik..gayet normal zincirin sesi dedi..daha önce hiç gelmiyodu o ses..motoru boşa aldığımda ya da debriyaja bastığımda kafa dinliyodum..sonra gittim sahile girdimdalgakırana..balık ekmek yedim..sonra da çıktım kayalara sigara içtim 15 dk. sonra döndüm geldim..

bugün motoru bakıma götürdüm 7500 bakımına..balatalar değişti..yağı, filtresi, bujileri..zincirin değişmesi lazım dedi..bi gevşeyip bi sıkılıyomuş..motor bakımdan çıktıktan sonra daha önce hiç gelmeyen motor boşta giderken uğultu sesi gelmeye başladı..hemen geri döndüm..erdal ustayla beraber bindik..gayet normal zincirin sesi dedi..daha önce hiç gelmiyodu o ses..motoru boşa aldığımda ya da debriyaja bastığımda kafa dinliyodum..sonra gittim sahile girdimdalgakırana..balık ekmek yedim..sonra da çıktım kayalara sigara içtim 15 dk. sonra döndüm geldim..

zincirin yeniyse zincir sesidir takma kafana zamanla zaten bollaşıyo birde zincir spreyiyle ses falan kalmıyo zaten.. :)
bi arkadaşım aldı yeni kasa onlada bi akşam cıkcaz cok iddalı oda
rodajını geçmişse makina bir gazlayın bakalım.. :) seyretmek isterdim..
akşam kaç gibi toplanıyosunuz. uğrayayım :) her akşam ordamısınız ?

bu akşam ordayız iftardan sonra ineriz ali yle zaten..

zincirin yeniyse zincir sesidir takma kafana zamanla zaten bollaşıyo birde zincir spreyiyle ses falan kalmıyo zaten.. :)

rodajını geçmişse makina bir gazlayın bakalım.. :) seyretmek isterdim..

bu akşam ordayız iftardan sonra ineriz ali yle zaten..

tmm akşam 10 gibi olurum orda :) niye dün numaralarınızı almadıysam...bulurum sizi cafe nin oralara bakınırım

Can beni unutma kardeeeeeeeeeeeeeeeeeeŞ :)

Arka tutacagı Boş boş gezme :) kardeşine 15 dakka ayır git bak varmı yokmu :)

Can beni unutma kardeeeeeeeeeeeeeeeeeeŞ :)

Arka tutacagı Boş boş gezme :) kardeşine 15 dakka ayır git bak varmı yokmu :)

Reis ayıpsın bugün öğlen baktım.aklımdasın :) sitesine baktım ama bu kuyruk 2011 modellerde var daha yeni. tutacaklarda öyle aynı şekilde. o açıdan siteye eklememişler fiyatları. fakat tahminim 200tl vardır. Eski tutacak için 175TL yazıyordu. Şimdi ebay ve diğer yurtdışı sitelere bir göz atacağım. Aklımdasın yani :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:02 ----------

Bu akşamda Avcılarda Ufak çaplı bi Hyo GTR buluşması oldu :) Oda güzeldi he. İyi alıştık sanırım :D

Reis ayıpsın bugün öğlen baktım.aklımdasın :) sitesine baktım ama bu kuyruk 2011 modellerde var daha yeni. tutacaklarda öyle aynı şekilde. o açıdan siteye eklememişler fiyatları. fakat tahminim 200tl vardır. Eski tutacak için 175TL yazıyordu. Şimdi ebay ve diğer yurtdışı sitelere bir göz atacağım. Aklımdasın yani :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:02 ----------

Bu akşamda Avcılarda Ufak çaplı bi Hyo GTR buluşması oldu :) Oda güzeldi he. İyi alıştık sanırım :D

Canımsın :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zaten çekmece tarafından gelen ler diğerlerinden daha az acaba ortak biyer mi bulsak,diye bir atılayım ortaya ama ,,,

AKLIMA GELMİŞKEN PİERRE LOTİ NASIL ? EYÜP SÜTLÜCE HALICIOĞLU TARAFINDAMI BULUŞSAK ? PİERRE DE TAKILIRIZ ? :bounce:

Tekrarlayalım arkadaşlar, benm çok durmam kaçarım diyordum ama saat 1 olmuş eve gelene kadar :) Herkesle tanıştığıma tekrar memnun oldum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar