Serkan abi sen hiç okudun mu onu 
FutureShock' Alıntı:Serkan abi sen hiç okudun mu onu![]()
serkan79' Alıntı:hangi bakımdan güvenlik ? sürüş güvenliğinden bahsediyosan geziye katılan arkadaslar http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=6569 topiğindeki kuralları uygulayarak güvenli ve zevkli bi şekilde sürüş yapıyolar
T_uruncu' Alıntı:değişik tecrübelere sahip arkadaşlarla gezi düzenlerken güvenliği nasıl sağlıyorsunuz?
thewall' Alıntı::rendeer:
Kesinlikle Albatros-Fb ' yi bu arkadaşların yanına yaklaştırmamakla en büyük güvenliği sağlamış oluyoruz . Albatros'a güveneceği biri soruyor .... Ahmet şu yöne gezi var ne dersin filan diye yaklaşıyor.Gelen cevap ben o geziye gitmicem olursa o gezi kesinlikle 10 numara güvenlidir :cherry:
Kadir abi kesinlikle doğru söylüyo tek başıma koca rus ordusunun gezisini resmen p..ç ettim, ama suc benim değil abi adamlar türkçe bilmiyorlarmış sonradan anladım,M.T. nin büyük organizasyonunda en arkadan gelir,sizi toparlarım sen merak etme ama sen istersen motoru amuda kalkar sürerim,he Kadir abi şu kısa gezileri boş gecte senle uzun bi gezi yapalım,planı polonezde yaparız,bide poleneze boş gidilmez abi sen daha tecrübelisin.Polonezde buluşmak üzere hoşca kalın görüşmek üzere:cat: ::sefereee ::sefereee [/LIST]
benide götürüyolar o zaman :queen: :queen: :queen:T_uruncu' Alıntı:değişik tecrübelere sahip arkadaşlarla gezi düzenlerken güvenliği nasıl sağlıyorsunuz?
alırım ama biraz az yee denge bozulmasınFutureShock' Alıntı:Alper beni artçı alırmısın :cherry:![]()
Ben 2003 yılından beri çoğu gezilerde bulundum. Deneyimli arkadaşlar deneyimsiz arkadaşlara yardımcı oluyorlar. Şimdiye kadar da çok büyük bir kaza yaşanmadı. Toplu gezilerde deneyimsizler çok daha iyi fırsatlar buluyorlar deneyim kazanmak için.değişik tecrübelere sahip arkadaşlarla gezi düzenlerken güvenliği nasıl sağlıyorsunuz?
ashes' Alıntı:katılıyor tabiki istersen araba ile gel ister yürüyerek ister tankla topla tüfekle trenleama gel valla gel
![]()