-MUSTURAKİ-' Alıntı:sen kolay hedefsin arkadaş bizi kesmezsin körle topalla uğraşcak vaktimiz yok bizim :cherry: :queen: :cherry:
o yüzden rekor bende olur en hızlı vurulan ben olurum ..:queen:
-MUSTURAKİ-' Alıntı:sen kolay hedefsin arkadaş bizi kesmezsin körle topalla uğraşcak vaktimiz yok bizim :cherry: :queen: :cherry:
alper kardeş avatarda üzerinde bulunmakta olduun motoru biri ucundan tutuyo gibi geldi sankim banaalper_tim' Alıntı:yemedik diye sölüyos işte akıllım ona göre tedbirini al sen:wiinkk:
vedat kaya' Alıntı:o yüzden rekor bende olur en hızlı vurulan ben olurum ..:queen:
FutureShock' Alıntı:bana bi 6 patlar verin bak boş geçiyomuyum.
Serkan abi ben siirt liyim biliyosun bizim o tarafın muhabbetlerini.
itfaiye indirdi abi beni
serkan79' Alıntı:patlatacam ben sana 6 tane dur sen![]()
vedat kaya' Alıntı:ben kaçayım bir 6 patlar veya avize acısı cekemem...![]()
anca servise yetişirim..
-MUSTURAKİ-' Alıntı:dostum sen patlama patlarsan tahribat büyük olar waalla :queen:
serkan79' Alıntı:abi sen büyüksün sana laf yok ama söz ayranla boyıcam seni :mrgreen:
vedat kaya' Alıntı:iyide ayran uyutacak beni genemi kaza yapıcam yaaaa oooo..r:
kı.....yerden kalkmayacak boyle giderse..![]()
olur abi neden olmasın lakin çadır kuracak yer varmı var ise bile bu albatrosgillerin çadırı benim çadırdan uzak olsun.....thewall' Alıntı:Gebzeliler, Eskihisarlılar ve Albatrosgiller ne dersiniz bir gün önceden mıntıka hazırlığına varmısınız ¿
vedat kaya' Alıntı:iyide ayran uyutacak beni genemi kaza yapıcam yaaaa oooo..r:
kı.....yerden kalkmayacak boyle giderse..![]()
Skullhunter' Alıntı:amma geyik yapmışsınız yaa :mrgreen:
geziye daha bi hafta var :wiinkk:
23 Temmuz-Darülaceze Ziyareti ve Hayatını kaybeden Motorcular için ist.turu var unutmayın :bounce:
serkan79' Alıntı:gezinin ismi büyük mt gezisi ise geyiğide büyük olur :cherry: