BBRR' Alıntı:para lazım transı almak için savaş aldı yavuz aldı bi ben kaldım bende alınca tamam olacak liste![]()
aşkolsun barış abi biz neciyiz :salut: :salut:
BBRR' Alıntı:para lazım transı almak için savaş aldı yavuz aldı bi ben kaldım bende alınca tamam olacak liste![]()
Ersen albatrosgiller misafir kabul ederlerse cumartesi şileye gödip orada bayılalım oradan da piknik e dönerizashes' Alıntı:irtibata geçelim abi sen ara bruce ahmet i albatrosgiller her zaman hazır ccbbdd barış var cenk menderes var veysel abi dünden hazıryani bir gece önceden mi bayılalım erhan sende damla
![]()
dishy' Alıntı:aşkolsun barış abi biz neciyiz :salut: :salut:
ashes' Alıntı:albatrosgiller
crato' Alıntı:sen milletin kullanamazsın demesine bakma, en kötü ihtimalle alçak sele opsiyonu ile alırsın yine kullanırsın. :wiinkk:
ashes' Alıntı:irtibata geçelim abi sen ara bruce ahmet i albatrosgiller her zaman hazır ccbbdd barış var cenk menderes var veysel abi dünden hazıryani bir gece önceden mi bayılalım erhan sende damla
![]()
dishy' Alıntı:yaa aklımın kaldığını kim söledi,,,iyi okuyun mesajlarımı,,ona göre yapın yorumunuzu.....
cuk_o' Alıntı:bu arada erhan ekle bakim benide koç :cherry: :queen:
Merak etme MT üyelerine yakışan uygun bir yer bulacağız.:bounce:Max PAYNE' Alıntı:ben tavsiye etmiyorum kimseye polonezköyü. daha geçen gün bi arkadaşımla gitmek için keşif gezisine gittim. malum eski bilinen namıyla ünlü .... polonezköy hala. sağda solda ufak tefek mangal yerleri var. bağlarsa oralar bağlar motorcuları oralarda pahalı söliyim baştan. başka bi yere gidin bence.
-MUSTURAKİ-' Alıntı:waayyy bu ne ilgi böle azmış bu millet yaw evinde oturan yokmu kardeşim :cherry:
Skullhunter' Alıntı:Gideceğimiz mekan hakkında birkaç ip ucu vereyim![]()
Alan geniiiiiiş MT sığar mı bilemiyorum
ATV Saferi + PaintBall alanları mevcut umarım keyifli bir gün olur.
serkan79' Alıntı:ilgi olcak tabi at üstünde paintball oynıcaz isteyen atv üstünde olabilir![]()