gereken yerlere sordunmu??:silent:nurrem' Alıntı:bende geleyim mi ???:wiinkk:
zuhtupasa' Alıntı:gereken yerlere sordunmu??:silent::mrgreen:
S&S
aynen öle:wiinkk: :rendeer:nurrem' Alıntı:Ben bilmem bey'im bilir gibi mi???:bounce:
ashes' Alıntı:erhan söylede olcaya bi temizlik yapsınhahahahahahaha
dishy' Alıntı:Ersen im bu buluşmaya gelmio =) Yeter artık,,para lazım bize,,gez gez nereye kadar![]()
Skullhunter' Alıntı:Ersen benim kontrolümde merak etme senide bekliyoruz geziye:wiinkk:
BODYBODY' Alıntı:ARKADASLAR BENDE AYRI BIR TOPIC ACMISTIM !!!!30 TEMMUZ BODYBODY NIN DOGUM GUNUNU NEREDE KUTLAYALIM!!!!!
ARKADASLAR(GOKSEL,ZUHTUPASA) SAOLSUN BURAYA DAVET ETTI...
SIMDIIIIIIIIIKKK NASIL OLACAK ORGANIZASYON BAKALIM.BANA SUPRIZ MI YAPACAKSINIZ:mrgreen:r:
DARULACEZE GEZISINDEDE IYICE KONUSURUZ..
PASTALAR NELI OLSUUUUUUUUUUUUUUUUNNNN!!!!!
Gelişim Sürücü Kursu' Alıntı:Vay Erdem abime bak ya helal be abi amma yazmışsın haaaaa bende seni sadece yemek yer sanıyodum.....:mrgreen: :queen:
dishy' Alıntı:O zaman harcadığı paraları senden alırım :mrgreen: :mrgreen:
gelicem.......:wiinkk: :wiinkk: :rendeer:
FutureShock' Alıntı:teror-musturaki-zuhtupaşa-mertdg -thai - 007 - mertybr - batuhan35 - megan66 - tunoka hadi abi herkez gelsin.beylikdüzü kahvaltı gurubu.Secret garden siz de.Hadi gidiyoruz.
baltalar elimiz de uzun ip belimiz de biz gideriz polonezköy e lay lay laaaaay
gel kardesim barış sende gel hemde baş misafirimiz ol..:rendeer:BBRR' Alıntı:yuh başlığa bak be millet ne kurtlu hadi gidelim desin biri diye bekliyo...
zuhtupasa' Alıntı:gel kardesim barış sende gel hemde baş misafirimiz ol..:rendeer:
S&S
dishy' Alıntı:Ersen im bu buluşmaya gelmio =) Yeter artık,,para lazım bize,,gez gez nereye kadar
dostdark' Alıntı:Tuğba banada sponsor bulsana:cat:
Yaksa efes çaylarından sponsorluk alacağım onada kızıyorlar:silent:
cuk_o' Alıntı:ablacım sen merak etme abim bizimle olucak aklın kalmasın
bu arada erhan ekle bakim benide koç :cherry: :queen:
paşam sağol allah kalbine göre versin ...top sezon başladı otellerde doluluk oranı %90 üstüneçıktı bu günleri bekliyoz abi ...para lazım transı almak için savaş aldı yavuz aldı bi ben kaldım bende alınca tamam olacak listegel kardesim barış sende gel hemde baş misafirimiz ol.