selase' Alıntı:
slm arkadaşlar..
anladığım kadarıyla bu iş topic açılmadan olmayacak.çünkü her hafta sonu için bi gezi programı var:silent: ..
bu kendi çapımızda yapılacak olan bir gezi:cat: ..
9 temmuz pazar günü müsait olan (uzun yol yapmak isteyen) herkesi abant yollarına davet ediyoruz:rendeer: ..
biz sabah 8:30 da sakaryadan hareket edeceğiz.izmit ve istanbul grubu olarak gelmek isteyenlerinde kendi aralarında bi saat belirleyip 11 civarı abantta olmaları iyi olur:rendeer: ..
TRADER'de bize yardımcı olursa programımız şöle..
1- Abantta At ve paytona binme
2- Bolu-Gölcük (süper bir yermiş)
3- Mudurnuda Tarihi evler ve Yöresel yemekler(en güzeli bu:wiinkk: )
4- göynük (tarihi evler ve akşemseddin turbesi)
5- sonra maşukiye
6- ist.a gideceklerde Tem'den yola devam..
gelmek isteyenler isimlerini yazdırırsa seviniriz..
eveett..gelelim katılımcı listesine;
1. selase(yani ben)
2. lubimaya54(biricik sevgilim)
3. ODUNCU
4. GILDOR
5. victor54
6. muhbir
7. nurguldemirbay
8. kelsinus
9.jasmine
10.hunluata
11.LucasBishop
12.necdet
13.TRADER
14.LesPaul
15.bypro
16.basbali
17.erdem.gunduz
18...
19...
20...
Arkadaslar
Lısteye baktım da katılım cok fazla degıl dogrusu.. Ama yol uzun gercekcı olmak lazım bu yolu hele tarıf ettıgınız sekıldekı guzergahı 250 cc nın altındakı motorlar tamamlayamazlar . BU arkadasların mutlak surette ıkı gunluk bır gezı programına katılmaları dogru olur. Eger maksat sadece abanta gıdıp gelmek ıse o zaman belkı becerebılırler ama yolda helak olurlar. kımseyi gucunun ustunde bır olaya zorlamayalım derım ben....Ufak motorla hıc yola cıkmasın emın olun hele bu programla cok zor durumda kalırlar..
Ben acızane su an esenkoydeyım.. Yanı cınarcık tarafı.. Motorum ıstanbulda ama sanırım persembe gunu alıp gelıcem buraya.
Sımdı.. Açık açık konusalım derım..Duzenleyen arkadaslar şu sorulara cevap verebılırler mı?
1- Istanbuldan kac kısı gelecek?
2- Izmıtte kacta nerede bulusulacak?
3-Adapazarında kacta bulusulacak?
4-Grup ıcınde kac tane kac cc motor olacak?Tahmınen?
5-Kahvaltı nerede yapılacak?
6-Abant sonrası programa kac kısı katılacak?
7- Toplam km kac km hesaplandı mı?Yanı ıstanbuldan gelecek olanlar ıcın mesela?
vs vs.. kusura bakmayın cok soru sordum ama bılınmezler cok fazla . Bahsedılen yol totalde cok fazla ve bır gune sıgması cok zor. Sadece yol yapalım denırse deneyelım ama o zamanda cok daha erken cıkmak lazım.. Bu konulara netlık kazandıralım ona gore olaya bakalım derım ben..
Selamlar