Yarın dersaneden sonra yapmaya calışacağım bir güzellik . Yinede cok güzel bir Toplaşma oldu (tamam kızma hakan abi :queen: :rendeer![]()
Gelmeyi çok istiyordum iznimide cuma gününede ayarlamıştım ama Dominos da çalışıyorum ben 2 arkadaşım birden kaza yapıp raporlu olunca iznimi iptal etmek zorunda kaldılar işin ucunda arkadaşlarım olduğu için itirazda edemedm o yüzden kusura bakmayın bu seferlik ama bende dominosun motoruyla ramçonun konvoyuna katıldım pek tanıyan yoktu ama baya bi gittim yanlarından .)nsr 2 zamanlı,alem 2 zamanlı göremedi bu akşam
ayakta 5kişi sığar buna ama ayakta uyumak gerek:cherry:
bizde dedik heralde votkayı fazla kaçırdıGelmeyi çok istiyordum iznimide cuma gününede ayarlamıştım ama Dominos da çalışıyorum ben 2 arkadaşım birden kaza yapıp raporlu olunca iznimi iptal etmek zorunda kaldılar işin ucunda arkadaşlarım olduğu için itirazda edemedm o yüzden kusura bakmayın bu seferlik ama bende dominosun motoruyla ramçonun konvoyuna katıldım pek tanıyan yoktu ama baya bi gittim yanlarından .)
Tebrik ediyorum efe bizde wc olayını napçaz diye düşünüyoduk zaten
tuvalet çadırı he
ahaha aynen ya onlardan alalımmetro markette uyku tulumu 17 TL ve 220x150x105 active ontario çadır 24 TL :flower: hemen alıyorum mt istanbul metro market buluşması yapalım bi![]()
ahaha aynen ya onlardan alalımfiyatlar süper,kalite nasıl inceledinmi?