[MT İSTANBUL] 9 Eylül CUMA Avcılar Sahili Akşam Toplaşması(Eski B.Çekmece Buluşması)

Selam gençlik. Şimdi toplantıların Avcılar'da olması açıkçası benim gibi bir kaç belkide daha fazla arkadaşımın gelememesi demek. Ben Kartal'da oturuyorum. Burdan Avcılar 60 küsur kilometre. Buluşmadan sonra eve gelmek gece yarısını geçiyor ve evden sıkıntı çıkabiliyor. Toplanma yeri biraz daha merkeze doğru olsa (Zeytinburnu vs) daha iyi olur kanaatindeyim. Hem kafeden ziyade çayır çimen yapılabilir. Buluşma sırasında değişik aktiviteler olabilir diye düşünüyorum. Daha avrupa yakasından sınırlı sayıda kardeşimizle tanıştık. Olmuyor yani:p Bu konuyu değerlendirir ve biraz daha yakın yere çekerseniz buluşma yerini, iştirak ederiz. Saygılar.

Motosikleti
Hornet
Ben 2 motorcu daha getiricem büyük ihtimal fakat siteye üye değiller.30 u geçer:wiinkk:

Selam gençlik. Şimdi toplantıların Avcılar'da olması açıkçası benim gibi bir kaç belkide daha fazla arkadaşımın gelememesi demek. Ben Kartal'da oturuyorum. Burdan Avcılar 60 küsur kilometre. Buluşmadan sonra eve gelmek gece yarısını geçiyor ve evden sıkıntı çıkabiliyor. Toplanma yeri biraz daha merkeze doğru olsa (Zeytinburnu vs) daha iyi olur kanaatindeyim. Hem kafeden ziyade çayır çimen yapılabilir. Buluşma sırasında değişik aktiviteler olabilir diye düşünüyorum. Daha avrupa yakasından sınırlı sayıda kardeşimizle tanıştık. Olmuyor yani:p Bu konuyu değerlendirir ve biraz daha yakın yere çekerseniz buluşma yerini, iştirak ederiz. Saygılar.

katılıyorum ben de üsküdardayım dönüş benim için de sıkıntı olacak ama benim için ilk olduğu için, burdaki insanlarla yüzyüze tanışmak istediğim için bu sefer biraz zahmet çekecem :)
Bundan sonra daha merkezi biyerler olsa ben de sevinirim :)

ama bu seferde b.çekmece ve silivri tarafından gelen arkadaşlara uzak kalıcak :) Çayır Çimen yapabiliriz yer müsait fakat çay olmasıda iyi oluyor :)

Bu buluşma Büyükçekmece buluşması aslında. Büyükçekmece'deki arkadaşlarla toplanmak için organize edildi. Daha sonra buluşmaya Avcılar'dan katılan arkadaşların çokluğunu göz ardı etmeyerek jest olsun diye Avcılar'da yapıyoruz bu buluşmayı. Hiç kimse genel İstanbul buluşması gözüyle bakmadığı için İstanbul içinde bir yerlerde buluşmak aklımızdan geçmedi :) O yüzden yanlış anlamayın yani burada oturuyoruz diye buralarda buluşalım diye diretmiyoruz :)

Avcilar neye gore ortada tekirdag dersen ewet :)) isterdim ama bana biraz uzak kaliyor anadolu team

beylikdüzünde oturmaktayım artçı olarak alabilecek arkadaş varsa gözüm kapalı gelirim bu tarafdan. :) eğer müsait olan varsa bir mesaj atarsa hemen dönerim forumdan yada telden 0531 761 78 08

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------

saat 7.30 gibi migrosta servisten iniyorum.:) eğer artçı alcak müasit ark varsa gidiş geliş yakıtını ben karşılarım. :)

0533 368 28 92 kaskın varsa ben alırım seni kask yoksa kusura bakma...

Hacılar konuyu deşesim geldi kusura bakmayın.
Bir ara Felon ve Slayerrr ikilisi vardı noldu size!
Felon kaza yaptı, slayerrr böyle gidemezsin dedi, Felon gitti ve muhabbet bitti !
Bu kadar mı yani bu mudur olay ?

Motor olsada gelsek bizde ::saad:: İyi eğlenceler herkese :)

Son düzenleme:
Belki ben de ordayım .Başka bir motorcu arkadaşım da olabilir.... Biraz geç saatleri bulabilir gelmemiz....

Motosikleti
Hornet
Mehmetle mimarobadan 8 gibi çıkıcaz bizde..Bu taraftan gelcek olan varsa birlikte gidebiliriz..

ama bu seferde b.çekmece ve silivri tarafından gelen arkadaşlara uzak kalıcak :) Çayır Çimen yapabiliriz yer müsait fakat çay olmasıda iyi oluyor :)

Buluşma Avrupa yakasında olsun. Ama köprüye biraz daha yakın olsun. Mesela bu yakada Tuzla'da toplanma yapılsa kimse karşıdan gelmez. Aynı durumdayız malesef :( Neyse inşallah yaparsınız daha merkezi bir yere de geliriz. Saygılar.

Bu buluşma Büyükçekmece buluşması aslında. Büyükçekmece'deki arkadaşlarla toplanmak için organize edildi. Daha sonra buluşmaya Avcılar'dan katılan arkadaşların çokluğunu göz ardı etmeyerek jest olsun diye Avcılar'da yapıyoruz bu buluşmayı. Hiç kimse genel İstanbul buluşması gözüyle bakmadığı için İstanbul içinde bir yerlerde buluşmak aklımızdan geçmedi :) O yüzden yanlış anlamayın yani burada oturuyoruz diye buralarda buluşalım diye diretmiyoruz :)

Bak hocam sen de dedin İstanbul içinde diye. Orası harbi dışarısı, gelmek zor oluyor :) Kısmetse buluşuruz. İyi forumlar.

Buluşma güzeldi çok motor vardı sayamadım :p ama 22motordu sanırım en son saydığımda bi kaç fire çıktı :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nsr 2 zamanlı,alem 2 zamanlı göremedi bu akşam

Eveet,bu haftaki BULUŞMA nında sonuna geldik..Gelen herkesin tekerine sağlık... :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar