[MT Istanbul] 6 Mayıs 2007 Uskudar Hasan Tan Cocuk Yuvasi Ziyareti Sabah Kahvalti

bahar bayramı:queen: :queen:

Bahçede partiii
bahçede partiii
:queen: :queen: :queen:

MÜTHİŞŞŞŞ... :cat: :cat: :cat: vallahi bayıldım ben, çoğunluk kabul ederse buna yoğunlaşalım derim....bahçeyide süsleriz iki üç süsle... müzik mangal... dostdark bence harika.....

delipoyraza katılıyorum çocukları pikniğe götürmek çok fazla sorumluluk gerektiriyor. Orada onlara sahip çıkmak için oldukça kalabalık olmak gerekiyor. Bu gerçekten büyük bir organizasyon olur. İlla yurt dışına çıkarılacaksa bu tiyatro tarzı kapalı mekandaki bir organizasyonla gerçekleştirilebilir. Bunda da mümkün olduğunca yurt-gidilecek mekan arasındaki mesafenin kısa olmasına dikkat edilmeli.
Soner'in bahçe partisi de oldukça şirin gözüktü bana. :cat:
Bu konuyu haftasonu iyice konuşup netleştirelim. Ona göre son kararımızı yurda pazartesi günü bildireceğim.
Küçük kardeşlerimize güzel bir gün daha yaşatmak için elimizden geleni yapalım...

MÜTHİŞŞŞŞ... :cat: :cat: :cat: vallahi bayıldım ben, çoğunluk kabul ederse buna yoğunlaşalım derim....bahçeyide süsleriz iki üç süsle... müzik mangal... dostdark bence harika.....

Abicim beyendiğine çok sevindim
müzik sistemi bulmak kolay
bahçeyede bir iki süs
böyle mangaldan gelen mis gibim kokular

birde mikrofon bağlayıp sesi güzel bir iki minik kardeşimize şerkı söyletirsek varmayın keyfimize
Bahçe partisiiiiiiiiiii:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
Bahçe partisiiiiiiiiiiii:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Soner bakıyorum menemen iyi doping yaptı sende,güzel bir fikir bencede.Burda uzun uzun konuşmak istemedim ama pikniğe yurtda izin vermezdi zaten.Öyle bir sorumluluğu almak istemezler.Bu çok daha güvenli ve keyifli bir orgnizasyon olur eminim ki

Soner bakıyorum menemen iyi doping yaptı sende,güzel bir fikir bencede.Burda uzun uzun konuşmak istemedim ama pikniğe yurtda izin vermezdi zaten.Öyle bir sorumluluğu almak istemezler.Bu çok daha güvenli ve keyifli bir orgnizasyon olur eminim ki

Evet yaa menemen beynime iyi geliyor:queen:
Pazar günü daha detaylı konuşuruz
ama gerçektende okadar çocuğu dışarı çıkarmak çok ciddi bir sorumluluk piknik te tiyatroda aynı yükü getiriyor

bencede ne yaparsak kurum içinde yapmalıyız:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ya kafam karıştı kahvaltı 6 mayısmı yoksa bu pazarmı.sonere baksana pazar mazar dio.:silent: :pale: :silent: :pale:

Ümmet abicim,kahvaltı bu pazar doğru anladın ama yurt ziyareti 6 Mayıs'ta.Kahvaltı biraraya gelip yurt ziyaretinde neler yapılabileceğini konuşmak ve bazılarına menemen yedirmek için

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ylc

Ümmet abicim,kahvaltı bu pazar doğru anladın ama yurt ziyareti 6 Mayıs'ta.Kahvaltı biraraya gelip yurt ziyaretinde neler yapılabileceğini konuşmak ve bazılarına menemen yedirmek için

tamam şimdi anladım ama biz bu pazar darıcaya gitçez.

Sağlık olsun ümmet abicim.Nasılsa 6'sında da yaparız kahvaltı.Ona bekleriz inşallah

ya kafam karıştı kahvaltı 6 mayısmı yoksa bu pazarmı.sonere baksana pazar mazar dio.:silent: :pale: :silent: :pale:

Ümmet abicim normalde kahvaltı 6 mayıs tarihinde. Yurda gitmeden önce herzamanki gibi kahvaltı yapalım ondan sonra gidelim diye düşündük. Ama bu pazar günü Darıcaya gidemeyen arkadaşlar toplanıp ayrıca kahvaltı yapalım ve küçük kardeşlerimize yapacağımız etkinliğe karar verelim istedik. Sonuçda Çelgelköyde 15 nisan ve 6 mayıs tarihlerinde kahvaltı var:cat:

Kaiser yurt görevlileri piknik olayına sıcak bakıyor. Ayrıca tiyatroya gitme fikri de onlardan çıktı. Yani küçük kardeşlerimizi yurdun dışına çıkarmak sanıldığı kadar zor değil. Sadece izlenmesi gereken bir takım prosedürler var. Daha önce de bu tarz organizasyonlar yapıldı. Ancak o kadar çocuğun sorumluluğunu ( her ne kadar öğretmenleri başında olsa da ) almak gerçekten hiç de kolay değil. Allah korusun olabilecek en ufak bir tatsızlıkdan dolayı insan kendini sorumlu hisseder. Ama sonuçda bu çocukların o dört duvar arasından dışarı da çıkması gerekiyor. Bu riski göze almak da gerekir. Ama şu anda yeterli organizasyona ve imkana sahip olmadığımız için dostdark'ın teklifini değerlendirmek en mantıklısı gözüküyor.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Arkadaşlar teşekkür ederim ama doğum günüm 3 MAYIS PERŞEMBE...
Ne 6 mayıs ne de Nisanda :p
Yani doğum günü tebriklerinizi 3 mayıs gününe saklayın bunları saymıyorum:queen:
Ya şaka maka 28 oluyorum ben yahuuu:salut:

Aslına bakarsanız Darıca ya gitmeyide çok isterdim ama ne yazıkki şartlarım buna izin vermiyor bari genede günü MT çilerle geçirelim ))) Pazar günü kahvaltı da bence yurdun bahçesinde yapılacak partiye yoğunlaşalım... başka fikirlerle vakit harcamayalım, vınvın arkadaşımın dediği gibi şimdilik bizim grubu aşan bir iş o.. hadii başka programı olmayanlar yazsın ajandasına 15 nisan kahvaltı - 6 mayıs hasan tan çocuk yuvası bahar partisi... :wiinkk:

Kahvaltıyada gelmek isterdim ama Ümmet Abi'yle Lama,bakalemun felan inceliycez biz:cherry: Size afiyet olsun.

Lamalara çok yaklaşmayın,uyarmadı demeyin sonra :) Birde görmediğimiz yeni model hayvanlar çıkmışsa fotoğrafını çekin :mrgreen:

Birde kabuklu yemiş atmayın sonra kuruyemişi bulunca Bira içiyorlar:queen:

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine aranızdayım, bu tür etkinlikleri her zman desteklediğimi bilirsiniz, bende bu pazar aranızda olmaya çalışacağım, üstüme bir görev düşerse seve seve yaparım, ayrıca menemeni de harika yaparım haberiniz olsun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Moderatör (forrap)
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  baba müslüm,tamamı kalın(bold) yazı yazmak forum kurallarında da belirtildiği üzere yasaktır.Aramızda olmadığınız süre içerisinde forum kurallarını unutmuş olabileceğinizi düşünerek forum kurallarımızı tekrar okumanızı tavsiye ediyorum.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar