[MT Istanbul] 6 Mayıs 2007 Uskudar Hasan Tan Cocuk Yuvasi Ziyareti Sabah Kahvalti

Bu durumda pazar günü kahvaltı için buluşma kesinleşti diyebiliriz demi??

Hee hEE zaten annem de geliyor onuda kapar gelirim valla. Hem güzel bir gün geçirmiş olur... vaybee bir taşla birkaç kuş birden vumuş olurum...
Anneyi ağırla
Etkinlik organizasyonu yap...
Menemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ohhhhh missss

Bu durumda pazar günü kahvaltı için buluşma kesinleşti diyebiliriz demi??

Hee hEE zaten annem de geliyor onuda kapar gelirim valla. Hem güzel bir gün geçirmiş olur... vaybee bir taşla birkaç kuş birden vumuş olurum...
Anneyi ağırla
Etkinlik organizasyonu yap...
Menemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ohhhhh missss

Evet yaa annede gelsin çok güzel bir kahvaltı olacak:cat:

menemende olacak dimi sonerrr :p

Handecik melemeni nasıl yediğimi gördün
melemensiz kahvaltı olurmu:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
aslında yorgun olmaz ise şöle azımıza layık bşilerde yaptırsammı acaba ???

dur ya ne acabası kesin yaptırayım.. MENEMEN sonrası talı niyetine falan ne dersiniz....:queen: :queen:

Hande bi topik açıyo,konuyu yine bir şekilde menemene getiriyosunuz ya tebrik ediyorum sizi valla.İsterseniz bunu gelenek haline getirip her pazar orda toplanalım,ne dersiniz.Başka türlü bitmez bu muhabbet :)

Doğum günün şimdiden kutlu olsun Burcu cum :)

Benimki de 13 NİSAN :cherry: :cherry:

aslında yorgun olmaz ise şöle azımıza layık bşilerde yaptırsammı acaba ???

dur ya ne acabası kesin yaptırayım.. MENEMEN sonrası talı niyetine falan ne dersiniz....:queen: :queen:

allah deriz.... :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: (bu çiçekler anneye) peşin peşin

bende kızımı alır gelirim kahvaltıya geçen sefer hasta olduğum için yiyemedik menemen resimdede görüldüü gibi dostdark burnumun dibinde iştahla yedi... sonra yuva etkiliğindede mutlaka varım.. listeye ekme beni hande.... illaki bi faydamız olur.... bi kere 72 adet KEKSTAR benden...

Son düzenleme:
Harika bir kahvaltı olacak desenize anneler,tatlı kızlar:)
Tam bir MT aille kahvaltısı:rendeer: :rendeer:

allah deriz.... :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: (bu çiçekler anneye) peşin peşin

bende kızımı alır gelirim kahvaltıya geçen sefer hasta olduğum için yiyemedik menemen resimdede görüldüü gibi dostdark burnumun dibinde iştahla yedi... sonra yuva etkiliğindede mutlaka varım.. listeye ekme beni hande.... illaki bi faydamız olur.... bi kere 72 adet KEKSTAR benden...

Fundacım sensiz olmaz zaten. :rendeer:
Sitedeki listeye ekledim, ama aklımdaki, gönlümdeki listede zaten vardın:wiinkk:

Abi sensiz olmazkii:rendeer: :queen:

Evvet herkes pazara kadar düşünsün araştırsın
minik yavrular için neler yapabiliriz
piknik derseniz otobüs kirası nekadar ne yedirebiliriz gibi araştırma yapabiliriz
tiyatro derseniz aksanat da arkadaşlar ver ücretsiz tiyatro bileti ayarlıyabiliriz
..........................
..........................
pazara kadar herkez birşeyler üretsin lütfennn
çünki benim aklım halla menemendee:queen:

Son düzenleme:
çocukları alıp çıkmak hem çok sorumluluk istiyor hemde organizasyonu ciddi bir çalışma; bazı fikirleri düşünürken lütfen olurunu da düşünün... otobüs kiralama gibi fikirler iyi ama 2 adet gerekiyor mesela bu detaylara dikkat lütfen.... Şahsen yuva dışına çıkılması konusunda benim korkularım var umarım pazar toplantıda bu korkuları ve soru işaretlerini bertaraf ederiz...

çocukları alıp çıkmak hem çok sorumluluk istiyor hemde organizasyonu ciddi bir çalışma; bazı fikirleri düşünürken lütfen olurunu da düşünün... otobüs kiralama gibi fikirler iyi ama 2 adet gerekiyor mesela bu detaylara dikkat lütfen.... Şahsen yuva dışına çıkılması konusunda benim korkularım var umarım pazar toplantıda bu korkuları ve soru işaretlerini bertaraf ederiz...
Tamam abi pazara kadar saksımı çalıştırır janjanlı bir iki fikirle gelirim:cat: :queen:

Yurdun bahçesinde mangal partisi
bir mikser ve iki kolon la cd den veya canlı müzik eşliğinde gülmeli hoplamalı zıplamalı bir parti:queen: :queen: :queen: :queen:
hem 6 mayıs hıdırelez bahar bayramı:queen: :queen:

Bahçede partiii
bahçede partiii
:queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar