- Konu Yazar
Bu sadece ufak bir ön bilgi kahvaltısı olacak
daha zamanımız var en güzel organizasyon için daha çoook kahvaltı yapacağız![]()
menemende olacak dimi sonerrr
Bu sadece ufak bir ön bilgi kahvaltısı olacak
daha zamanımız var en güzel organizasyon için daha çoook kahvaltı yapacağız![]()
o tarihlerde ist olursam bu etkinliği kaçırmak istemem.
Bu durumda pazar günü kahvaltı için buluşma kesinleşti diyebiliriz demi??
Hee hEE zaten annem de geliyor onuda kapar gelirim valla. Hem güzel bir gün geçirmiş olur... vaybee bir taşla birkaç kuş birden vumuş olurum...
Anneyi ağırla
Etkinlik organizasyonu yap...
Menemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ohhhhh missss
menemende olacak dimi sonerrr![]()
aslında yorgun olmaz ise şöle azımıza layık bşilerde yaptırsammı acaba ???
dur ya ne acabası kesin yaptırayım.. MENEMEN sonrası talı niyetine falan ne dersiniz....:queen: :queen:
Hande bi topik açıyo,konuyu yine bir şekilde menemene getiriyosunuz ya tebrik ediyorum sizi valla.İsterseniz bunu gelenek haline getirip her pazar orda toplanalım,ne dersiniz.Başka türlü bitmez bu muhabbet![]()
Doğum günün şimdiden kutlu olsun Burcu cum
Benimki de 13 NİSAN :cherry: :cherry:
aslında yorgun olmaz ise şöle azımıza layık bşilerde yaptırsammı acaba ???
dur ya ne acabası kesin yaptırayım.. MENEMEN sonrası talı niyetine falan ne dersiniz....:queen: :queen:
allah deriz.... :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: (bu çiçekler anneye) peşin peşin
bende kızımı alır gelirim kahvaltıya geçen sefer hasta olduğum için yiyemedik menemen resimdede görüldüü gibi dostdark burnumun dibinde iştahla yedi... sonra yuva etkiliğindede mutlaka varım.. listeye ekme beni hande.... illaki bi faydamız olur.... bi kere 72 adet KEKSTAR benden...
allah deriz.... :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: (bu çiçekler anneye) peşin peşin
bende kızımı alır gelirim kahvaltıya geçen sefer hasta olduğum için yiyemedik menemen resimdede görüldüü gibi dostdark burnumun dibinde iştahla yedi... sonra yuva etkiliğindede mutlaka varım.. listeye ekme beni hande.... illaki bi faydamız olur.... bi kere 72 adet KEKSTAR benden...
Abi sensiz olmazkii:rendeer: :queen:
benide yazın listeye, bende orda olmak isterim.
Tamam abi pazara kadar saksımı çalıştırır janjanlı bir iki fikirle gelirim:cat: :queen:çocukları alıp çıkmak hem çok sorumluluk istiyor hemde organizasyonu ciddi bir çalışma; bazı fikirleri düşünürken lütfen olurunu da düşünün... otobüs kiralama gibi fikirler iyi ama 2 adet gerekiyor mesela bu detaylara dikkat lütfen.... Şahsen yuva dışına çıkılması konusunda benim korkularım var umarım pazar toplantıda bu korkuları ve soru işaretlerini bertaraf ederiz...