Ne erkeni abi havuz 9-10 a kadar açık.Marsık gibi yanıcaz orda.Sensiz olmaz gel abi...vedat kaya' Alıntı:walla dogru dersin beya..
cumarseti akşam tavlada yenilirim..
riva da ATV de çamur olurum..
hamamda yıkanır..
havuzda serinler..
TWEETY.S den dayak yer ...
haftaya haşat olarak başlarım..
tamam benide yaz...
erken kaçmayın ama..
judas25' Alıntı:Ne erkeni abi havuz 9-10 a kadar açık.Marsık gibi yanıcaz orda.Sensiz olmaz gel abi...
Kardeşim çıktın sonunda ortaya.Seni orda görmek beni mutlu edecek.Fiyatlara gelince, daha pazarlık yapmadık.Yarın dostdarkla beraber gidip görüşücez.Fiyatları dahada aşağı çekmeye çalışıcaz.Güzel olacak güzel.not_fear' Alıntı:ortamı bu fiyata çok sevdim
yanımda + lar da getiricem ya 3 ya 4
öpüldün ismet
Valla süper fikir bende gittiğimde dönmek istemiyorum ordan.Ama bi gün bile sinirimi,stresimi atmama yetiyor.Loft' Alıntı:yaws ben de burayada gelirsem fena olurum en iyisi ben cumadan geLiyim cumartesi pazarda orda kaLırım tam söz vermiyim ama ölece bir denicem şansımı![]()
dostdark' Alıntı:vedat birkere MT gezisi için pikniğimi iptal etmiştim
ama rivada fiyatlar benim bütcemi aşıyor ben gecekonduda büyümüş fakir biriyim
ama inan topik açarken MT gezisi olsaydı açmazdım bu kasten yapılmış birşey değil
biz nasılki bir gezi yaparken tarihlere bakıyorsak gezi açacak arkedaşlarında bu konuda hassaz olmaları gerekiyor:rendeer:
Loft' Alıntı:yaw ben bu gidişle eviş istanbulka taşıyacam![]()
dostdark' Alıntı:ama inan topik açarken MT gezisi olsaydı açmazdım bu kasten yapılmış birşey değil
biz nasılki bir gezi yaparken tarihlere bakıyorsak gezi açacak arkedaşlarında bu konuda hassaz olmaları gerekiyor:rendeer:
EgeKnn' Alıntı:sevgili DOSTDARK açıkçası biraz garibime gitti MT gezisi için pikniğini iptal etmişsin MT kim siz kimsiniz??? MT den farklı bir grup musunuzki Biz MT gezisi için kendi pikniğimizi iptal ettik diyosun anlayabilmiş değilim ??
:cat: dostum zaten bu cuma kaçmazLoft' Alıntı:yaws ben de burayada gelirsem fena olurum en iyisi ben cumadan geLiyim cumartesi pazarda orda kaLırım tam söz vermiyim ama ölece bir denicem şansımı![]()
dostdark' Alıntı:Kenan merhaba
Gurupculuk yok tabiğiki
Fakat tarih olarak çakışmalar var
bundan ince belgırat ormanında bir piknik yapalım dedik ve topic açtık 30Ağustus belgırat piknik diye
sonra Erhen la görüştük soner o gün 30 Ağustosta büyük MT pikniği yapmayı düşünüyorduk diye sizde gelin bayağı kalabaık olalım dedi
bende ok Erhan dedim benim topic i sil ozaman büyük MT pikniğine gidelim dedim
(tabiğiki bunları özelden yazıyoruz burada uluorta siz biz kimsiniz diye yazmıyoruz)
sonra dün akşam bir arkadaşımız çok güzel bir yer bulmuş ve istanmul cayır cayır yanıyorken süper bir havuz:cat:
haftasonu da boş gezi filan yok
ok dedik arkadaşlarımızla hem yüzeriz hemde sohbet ederiz topic i açtık
sabah bir geldimki vedat arkadaşımız yaa bölündüm neden 2 ayrı gezi var yazmış
allah allah dedim duyurular bölümüne baktım ayın 6 sına gerçektende gezi açılmış
bende bu yüzden yazdım
bir geziyi iptal ettim ama bunu etmem diye
biz ayrımcı değiliz birbirini seven dostlarız:cat:
nasılki siz İzmir MT hem izmirlisiniz hemde MT li aynen öyle
buradan İzmir MT ye, Kuvva akrep tenten35 e de selamlar:rendeer: :rendeer:
:cat: dostum zaten bu cuma kaçmaz
Levent abi bu bir sitem değilledo' Alıntı:dostdark, ben mi iyi değerlendiremiyorum acaba ? eğer bir yanlışlık yapıyorsam söyle lütfen !
Bu başlık geceyarısı diğeri sabah saat 09:00 da açıldı diye mi yukarıdaki sitemkar ifadeleri kullanıyorsun ?
Geçen hafta düzenlenecek olan bu gezinin bu haftaya ertelendiğini herkes biliyor !
Her zaman söylerim. Kimse birileri ile bir yere gitmeye mecbur değil. Aynı tarihte başkaları ile beraber başka bir yerde olmak isteyen, istediği yere gider !
Ancak eğer yukarıda bu konu ile ilgili senin bir sitemin varsa, bu bence haksız bir sitem !
Kenan bütün gezilerin MT gezisi olduğunu biliyorumEgeKnn' Alıntı:Aynı tarihe çakışan gezi duyuruları olmasında bir anormallik yok olabilir Ledo da bunu açıklar bir yazı yazmış zaten isteyen istediği geziye katılmakta elbette özgürdür
benim takıldığım ve garipsediğim şey MT gezisi için pikniğimi iptal ettim ifadesidir açıklama yapman güzel bir davranış ancak oradaki ifadeyi düzeltmen daha ince bir davranış olurdu sanırım bu platform da başlıklar MT adı altında açılır ve açılmalı tarih düzenlemesi hakkında yazışsaydık bende özelden yazabilirdim sana ancak rahatsız edici bir ifade için ulu orta diye ifade ettiğin mesajı yazmayı daha uygun gördümki düşüncemiz ve tavrımız açıkça bilinsin..!!!
dostdark' Alıntı:Amacım dostlarımızla güzel bir haftasonu geçirip havuzun serin sularında yazın tadını çıkarmaktı yoksa cebimde 25 ytl var atlar giderim:cherry:
Neyse ben kötüyüm en kötü benim başka kötü yok :queen:
Abi sen harbiden kötümüsün ya.Niye daha önce söylemedin.dostdark' Alıntı:Levent abi bu bir sitem değil
Riva gezisinin ileriki tarihlerde yapılacağı açıklanmıştı ama tarih yoktu
Benim sitemim Riva gezisine değil sadece tarihler çakıştı diye kötü adam ilan edilmeme:salut:
Baksana istanbulda birçok arkadaşımız varken taaaaa izmirden arkadaşlar bile kötümüsün diye mesaj yazmışlar sağolsunlar
Amacım dostlarımızla güzel bir haftasonu geçirip havuzun serin sularında yazın tadını çıkarmaktı yoksa cebimde 25 ytl var atlar giderim:cherry:
Neyse ben kötüyüm en kötü benim başka kötü yok :queen:
Kenan bütün gezilerin MT gezisi olduğunu biliyorum
ama benim kast ettiğim Site sahibi tarafından düzenlenen büyük gezi anlamında MT gezisi yazdım
çünki içimizde bir çok dost gurubu var belki gurupca gezilerimizde oluyor kimse içinde gezimi iptal etmem ama sitem kendi gezisini yapıyorsa iptal ederim
Buradaki MT ifadesi Sitemizin toplu gezisi anlamındadır yoksa dier geziler MT değildir anlamında değil
ledo' Alıntı:dostdark, ben mi iyi değerlendiremiyorum acaba ? eğer bir yanlışlık yapıyorsam söyle lütfen !
Ancak eğer yukarıda bu konu ile ilgili senin bir sitemin varsa, bu bence haksız bir sitem !