:cat: :queen: :queen: :queen: bu gece galatadaaa gönlüm hovardaaa:queen:delipoyraz' Alıntı:haydi içelim güzelleşelim...::sefereee ::sefereee ::sefereee ::cheeeeer ::cheeeeer ::cheeeeer ::sefereee ::cheeeeer ::sefereee ::cheeeeer ::bira01:: ::bira01::
dostdark' Alıntı::cat: :queen: :queen: :queen: bu gece galatadaaa gönlüm hovardaaa:queen:
chopper250' Alıntı:soner artçılarımıda getiriyimmi:queen: :queen: :queen: :queen:
Madem gezi varmış çoğu arkadaş katılamıyormuş o zaman bizde bunlarla oturur rakımızı tokuştururuz ne dersin:queen: :queen: :queen: :mrgreen: :rendeer:
tmrbaykal' Alıntı:bekarlık sultanlık.::blusssh:
bu akşam sabahcıyızzzzzzz:flower: :flower: :flower: :ulp:: :
ulp::
bunlar bize göre biraz yaşlı be reha abi....muhabbetimiz pek uyuşmaz.
Reha abi ben bu hafta tek geliyorum istersen bitanesini ben getiririm.İnsaniyet namına yararımız dokunsun:queen:chopper250' Alıntı:
judas25' Alıntı:Reha abi ben bu hafta tek geliyorum istersen bitanesini ben getiririm.İnsaniyet namına yararımız dokunsun:queen:
ismet Hayal hiç internete girmiyecekmi:queen:judas25' Alıntı:Reha abi ben bu hafta tek geliyorum istersen bitanesini ben getiririm.İnsaniyet namına yararımız dokunsun:queen:
dostdark' Alıntı:ismet Hayal hiç internete girmiyecekmi:queen:
bu arada çok insancıl olduğun içinde tebrik ederim gözlerim yaşardı:cat: :salut: :salut:
yanlız omu :silent:chopper250' Alıntı:
benimde vicdan azabından dolayı yaşardı Çok sevdiğim iki arkadaşım(şimdilik iki)
kıskançlık cinayetine kurban gidecekler.:queen: :queen: :queen:
:cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan Abilerimiiiiiiiiiiiiiiii:cyclopsandostdark' Alıntı:yanlız omu :silent:
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
artcıların abileride bu sitede:queen:
Hayal benim ne kadar iyilik sever birisi olduğumu biliyor.Bişey demez heralde abi.Yoksa der mi:silent: Bu ablalar motoro binince üşümesinler,neyse iki dakka bizim eve uğrar üsütüne kalın bişeyler alırız.Bu arada sıcak bi kahve ikram ederim içi ısınır öyle çıkarız yola.Reha abi her şey senin için. biraz geç gelirim mekana ama napalım insanlık daha önemli:cherry:dostdark' Alıntı:ismet Hayal hiç internete girmiyecekmi:queen:
bu arada çok insancıl olduğun içinde tebrik ederim gözlerim yaşardı:cat: :salut: :salut:
hadi leynnn:queen:judas25' Alıntı:Hayal benim ne kadar iyilik sever birisi olduğumu biliyor.Bişey demez heralde abi.Yoksa der mi:silent: Bu ablalar motoro binince üşümesinler,neyse iki dakka bizim eve uğrar üsütüne kalın bişeyler alırız.Bu arada sıcak bi kahve ikram ederim içi ısınır öyle çıkarız yola.Reha abi her şey senin için. biraz geç gelirim mekana ama napalım insanlık daha önemli:cherry:
judas25' Alıntı:Hayal benim ne kadar iyilik sever birisi olduğumu biliyor.Bişey demez heralde abi.Yoksa der mi:silent: Bu ablalar motoro binince üşümesinler,neyse iki dakka bizim eve uğrar üsütüne kalın bişeyler alırız.Bu arada sıcak bi kahve ikram ederim içi ısınır öyle çıkarız yola.Reha abi her şey senin için. biraz geç gelirim mekana ama napalım insanlık daha önemli:cherry:
camadan' Alıntı:reha abi bunu ben dahil kimse giydiremez
İsmet hemen bilgisayarını kapat ve uzaklaşjudas25' Alıntı:Hayal benim ne kadar iyilik sever birisi olduğumu biliyor.Bişey demez heralde abi.Yoksa der mi:silent: Bu ablalar motoro binince üşümesinler,neyse iki dakka bizim eve uğrar üsütüne kalın bişeyler alırız.Bu arada sıcak bi kahve ikram ederim içi ısınır öyle çıkarız yola.Reha abi her şey senin için. biraz geç gelirim mekana ama napalım insanlık daha önemli:cherry: