cenkmenderes' Alıntı:Yarın olsa da gelsek artık.. Benim canım sıkıldı evde oturmaktan...
aybiketa' Alıntı:Ben anlamadım.. Yemek içkili sanırım...
Alkol ve motor ??
:mrgreen: :queen: :queen: Barış benim motoru tarif etmişsin:queen: :queen:ccbbdd' Alıntı:hangi yemek,yemek yokki bu sadece muhabbet..karnı aç olan yemek yiyor...Ha bu arada alkol ve motor neden biliyormusun bizim motorlar alkolle gidiyor...:cherry: duymadınmı yeni yapıldı alkolle giden motor ama zigzag....
:queen: Cem abi uçak olur uçakkkkkkk:mrgreen: :queen:camadan' Alıntı:oooo ozaman bende şu semizkumdan kalma azbi göbek alkolü var onu koyarsam nitro etkisi yaparmı? :queen:
ahanda Reha abi o benim kedim beyachopper250' Alıntı:

olcan gönüller bir olsun daha çook galatalar olacak :cat:olcan138' Alıntı:Bu hafta sonu Yalova'ya gitmem gerekiyor.Yarın gitmeyi planlıyordum ama Pazar günkü Riva pikniğine gidebilme fırsatım olsun diye bugünden gitmek zorundayım.
Bu sebepten bu akşam Galata'ya gelemiyorum, size şimdiden iyi eğlenceler.:rendeer:
delipoyraz' Alıntı:BUGÜN AKŞAM OLUR MU?????......... Ben dün akşamdan başladım talimlere 3-4 bardak dün akşam içtik şimdi bugüne de sabah beri su içiyorumki yer açılsın diye... umarım hayal ettiğim gibi olurda eğlenirim azzzz... görüşmek üzere... hişttt içecek arkadaşlar motorsuz gelsin MOTORLA GELENDE BİRTENE İKİ TANE İÇSİN :cat: :cat: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
GÖKSEL...' Alıntı:ben yokum ya gelirsin tabi nerelerdesin sen yaa
selamımı söyledimi dediklerimle beraber mak_if di galiba mehmet akif
hadi git git tamam git eglen biraz çok içmeyin ben içerim sizin yerinize![]()