[MT İstanbul] 4 Ağustos Cuma Galata Der Saadet 7

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: Skullhunter **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tahmin edebiliyorum Tamer'cim.. Sen bana t-shirt yaptırdığında ben de kurban kescem abicim.. :mrgreen:

aybiketa' Alıntı:
Ben anlamadım.. Yemek içkili sanırım...
Alkol ve motor ??

hangi yemek,yemek yokki bu sadece muhabbet..karnı aç olan yemek yiyor...Ha bu arada alkol ve motor neden biliyormusun bizim motorlar alkolle gidiyor...:cherry: duymadınmı yeni yapıldı alkolle giden motor ama zigzag.............

ccbbdd' Alıntı:
hangi yemek,yemek yokki bu sadece muhabbet..karnı aç olan yemek yiyor...Ha bu arada alkol ve motor neden biliyormusun bizim motorlar alkolle gidiyor...:cherry: duymadınmı yeni yapıldı alkolle giden motor ama zigzag....
:mrgreen: :queen: :queen: Barış benim motoru tarif etmişsin:queen: :queen:

Ben geçen gün bir şişe fotka koydum 70 cl.. Canavar gibi oldu.. 170 km/h gördüm otobanda.. Tavsiye ederim :cat:

oooo ozaman bende şu semizkumdan kalma azbi göbek alkolü var onu koyarsam nitro etkisi yaparmı? :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dersaadette motoru ile gelip, bir iki tane içen kedi arkadaşımız minnnoyşh :mrgreen: :queen: :rendeer:

BUGÜN AKŞAM OLUR MU?????......... Ben dün akşamdan başladım talimlere 3-4 bardak dün akşam içtik şimdi bugüne de sabah beri su içiyorumki yer açılsın diye... umarım hayal ettiğim gibi olurda eğlenirim azzzz... görüşmek üzere... hişttt içecek arkadaşlar motorsuz gelsin MOTORLA GELENDE BİRTENE İKİ TANE İÇSİN :cat: :cat: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

camadan' Alıntı:
oooo ozaman bende şu semizkumdan kalma azbi göbek alkolü var onu koyarsam nitro etkisi yaparmı? :queen:
:queen: Cem abi uçak olur uçakkkkkkk:mrgreen: :queen:

chopper250' Alıntı:
dersaadette motoru ile gelip, bir iki tane içen kedi arkadaşımız minnnoyşh :mrgreen: :queen: :rendeer:

ahanda Reha abi o benim kedim beya

Son düzenleme:
Super Moderator
Bu hafta sonu Yalova'ya gitmem gerekiyor.Yarın gitmeyi planlıyordum ama Pazar günkü Riva pikniğine gidebilme fırsatım olsun diye bugünden gitmek zorundayım.

Bu sebepten bu akşam Galata'ya gelemiyorum, size şimdiden iyi eğlenceler.:rendeer:

olcan138' Alıntı:
Bu hafta sonu Yalova'ya gitmem gerekiyor.Yarın gitmeyi planlıyordum ama Pazar günkü Riva pikniğine gidebilme fırsatım olsun diye bugünden gitmek zorundayım.

Bu sebepten bu akşam Galata'ya gelemiyorum, size şimdiden iyi eğlenceler.:rendeer:
olcan gönüller bir olsun daha çook galatalar olacak :cat:
sana iyi yolculuklar:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
delipoyraz' Alıntı:
BUGÜN AKŞAM OLUR MU?????......... Ben dün akşamdan başladım talimlere 3-4 bardak dün akşam içtik şimdi bugüne de sabah beri su içiyorumki yer açılsın diye... umarım hayal ettiğim gibi olurda eğlenirim azzzz... görüşmek üzere... hişttt içecek arkadaşlar motorsuz gelsin MOTORLA GELENDE BİRTENE İKİ TANE İÇSİN :cat: :cat: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

ben yokum ya gelirsin tabi nerelerdesin sen yaa
selamımı söyledimi dediklerimle beraber mak_if di galiba mehmet akif
hadi git git tamam git eglen biraz çok içmeyin ben içerim sizin yerinize:)

GÖKSEL...' Alıntı:
ben yokum ya gelirsin tabi nerelerdesin sen yaa
selamımı söyledimi dediklerimle beraber mak_if di galiba mehmet akif
hadi git git tamam git eglen biraz çok içmeyin ben içerim sizin yerinize:)

hadi beee..... sen yokmusun bak buna üzüldüm, zaten hiç tanıdık yok sanırım içer içer sızarım bende... anlaşıldı :(:pale:

Eveeet saatler kaldı
:flower: :king: :flower: :flower: ::sefereee ::sefereee ::hosgeldi ::friends: ::cheeeeer ::cheeeeer ::fool:: ::xblink:: ::xblink:: ::bira01:: ::bira01:: ::saskin:: ::saskin:: ::deliir:: ::dalga:: ::alkiis:: ::deliir:: ::koop:: ::biggrinn ::tutkuy:: ::sefereee ::sefereee ::sefereee

haydi içelim güzelleşelim...::sefereee ::sefereee ::sefereee ::cheeeeer ::cheeeeer ::cheeeeer ::sefereee ::cheeeeer ::sefereee ::cheeeeer ::bira01:: ::bira01::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar