[MT Istanbul] - 3. Geleneksel Haftasonu Bogaz Bulusmasi. (Cumartesi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar yer çok güzel boğaz ayağimizin altında olcak biraz pahalı olabilir ama en fazla kişi başı 10 ytl.

yha millet guzel yer yhaa dur ben caddebostana gidiyimde tayfayı toplıyım gerci benim gelcegim mechul maddi imkansızlık var hehe ama belli olmaz

metehan...sen gelme abi o zmn! :queen:
gelipte mekandan memnun olmayan cok az kisi oldu simdiye kadr!

millet sıkılmadınızmı aynı mekandan:farao: koskoca istanbul, mekanında çay b ahçesinden farkı yok. altınızdaki bisikletmiş gibi çakılmışsınız aynı yere:farao: aklıma rant dan başka neden gelmiyor:bounce:

guncelll....25 karakter....
:rendeer:
akşam 19:00 altunızadedeyim,19:30 mekandayım! gelen herkesi bekliyoruz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
millet sıkılmadınızmı aynı mekandan:farao: koskoca istanbul, mekanında çay b ahçesinden farkı yok. altınızdaki bisikletmiş gibi çakılmışsınız aynı yere:farao: aklıma rant dan başka neden gelmiyor:bounce:

rant yok sadece geleneksel oldugu için hep aynı yer genekselleştirmek için toplanıyoruz ve her toplanmada çok daha katılım olucağina inanıyorum.:cat:

arkadaşım,sen beni tanımıyorsun,bende seni..böyle düşünmen gayet tabi normal karşılanabilir..ama beni tanıyan herkes niyetimde ne kadar samimi olduğumu eminim bilir...hepsininde böyle bir amaç ve uğraş içerisinde olmadığıma inanadığını,tek amacımın birlikte gelenekseleştirmek istediğim bir mekanda..sık sık toplanmak ve vakit geçirmek olduğunu bir kez daha buradan belirtiyoruım.

GKN

2006 üyesisin bilirsin, bi dönem tophane bülbülü olmuştuk haftada 2..
baya rant yapmışızdır dimi..
eğer daha iyisini yapmıyorsak, yapana saygı duyalım..
emeklerin için tebrikler antientel:cat:

bir an çıkartamadım,sanırım maç akşamı bizimle birlikte olan arkadaşımızsın..malesef o akşam çok fazla muhabbet etme imkanımız olmadı,ve maç kargaşından kaynaklanan bir hesap ve hizmet karışıklığı yaşandı!
eğer buluşmalara gelseydin yada tanışma fırsatımız olsaydı..bu sözleri sarf etmeyeceğine eminim...biz herkesi (motosikletçi olan,muhabbet güzel olan...ortak paydada buluşabileceğimiz herkesi aramızda görmek istiyoruz..)
akşam tüm katılan arkadaşlar ile görüşmek üzere!

2006 üyesisin bilirsin, bi dönem tophane bülbülü olmuştuk haftada 2..
baya rant yapmışızdır dimi..
eğer daha iyisini yapmıyorsak, yapana saygı duyalım..
emeklerin için tebrikler antientel:cat:

gokhancığım samimiyetin için teşekkürler..bilmiyorum son olaydan sonra sende motor var mı? :)
uzun zaman oldu..tüm samimiyetimle akşam görüşmeyi diliyorum..en olmadı bizim caddebostandan birilerinin arkasına atla öle gel :D

uzun bir aradan sonra gelmek isterim du bakalım..

bu arada gökhanın motoru var :)

Arkadaşlar bende eşimle birlikte gelmeyi düşünüyor. Fakat motosikletimiz olmadığı için direk mekana geleceğiz. Mecidiyeköyden ve eminönünden nasıl gelebiliriz. Yardımcı olursanız sevinirim.Sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyoruz.
Saygılar

Arkadaşlar bende eşimle birlikte gelmeyi düşünüyor. Fakat motosikletimiz olmadığı için direk mekana geleceğiz. Mecidiyeköyden ve eminönünden nasıl gelebiliriz. Yardımcı olursanız sevinirim.Sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyoruz.
Saygılar

Emınonunden bılmıyorum vapur varmıdır ama Besıktastan Uskudara Vapurla gecıp adresı alıp bı sekılde varırsın :wiinkk:

Saygılar

eminönünden üsküdar vapuruna binip üsküdarda indikten sonra sırtınızı iskeleye verip sola doğru yürüyün paşa limanını geçince 200 mt ileride sağ kolda kalıyor üsküdar kuzguncuk arası umarım yardımcı olur

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Saygılar
sirkeciden hareme feribotla geçin,haremden üsküdar meydana ordanda beylerbeyine maviyeşil yolüstünde zaten,üğraştırıcı ama aklıma böle geldi belki daha kolay ulaşım olabilir.
yada mecidiyeköyden direk üküdarda olur

sirkeciden hareme feribotla geçin,haremden üsküdar meydana ordanda beylerbeyine maviyeşil yolüstünde zaten,üğraştırıcı ama aklıma böle geldi belki daha kolay ulaşım olabilir.
yada mecidiyeköyden direk üküdarda olur

ümmet abicim arabalıyla yolu uzatır mecidiyeköyden direk üsküdar yok sirkeciden direk vapur var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar