[MT İstanbul] 29 Ekim 2006 - Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı (Bağdat Cad.) GÜNCELLENDİ

gündüz yarışın seyredileceği mekan seçildimi?
yada bi fikir varmı en azından..

Aranıza katılmak grur verici olacak... İnşallah tam saatinde bizde aranızda olacağız. Motoriders...

Ben ve kız arkadaşımda katılıcaz. Sizleri görmekten ve o atmosferi yaşamaktan büyük sevinç duyarız. Görüşmek üzere...

edy

aranıza yeni katıldım. bende BAYRAĞIMI VE MOTOSİKLETİMi alıp katılmak istiyorum. böyle bir günde motorcu arkadaşları yanlız bırakmak istemem.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
29 Ekim Cumhuriyet Bayrami

Ben Ve Eşim Orda Olmaktan Mutluluk Duyacağiz. Inşallah Büyük Bir Katilim Olsun Da Herkes Görsün Motorculari Ve Motor Severleri.
Sevgiler.
Aikido

Bawebaran ve Baran ikilisi olarak bizde geçen yıl olduğu gibi bu yılda oradayız...

bende gelmek istiyorum bir kaç arkadaşımla beraber adımı nereye veya kime yazdırabilirim

Slm Yalovadan gökhan yagmur yagmazsa kaza olmassa ordayım gelemesem bile gönlüm ve tüm ii dileklerim sizlerledir ... Benide yaz .... Biggy

Belediye ile yapılan son görüşme sonucunda akşam 17:30 da toplanacak gurubun toplanma yeri Suadiye Princess Otel'in önündeki Park olarak yeniden düzenlenmiştir.

Doğrudan akşam ki alay geçişine gelecek arkadaşlara önemle duyurulur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bayrak ve kaşkol dağıtımı aynı noktada ve zamandamı yapılacak??BU konuda bir bilgi varmı??

Bayrak ve kaşkol dağıtımı aynı noktada ve zamandamı yapılacak??BU konuda bir bilgi varmı??

Gündüz bostancı otoparkta, akşam suadiye princess oteli önünde motosiklet süslemeleri yapılacaktır, bayrak, kaşkol ve şapkalar belediyeden tedarik edildi inşallah herkese yeterli olacaktır :cat: liste harici oldukça fazla sayıda motosiklet geleceğini tahmin ediyorum

2 site Türk bayraklarımızla gezeceğiz bu anlamlı günde...Heyecandan yerimde duramıyorum...
Aslında pazar günü 2 ayrı site olarak değil Atatürk'ün ve Cumhuriyet'in çocukları olarak gaz açacacağız...Ne güzel :)

bende geliyorum
cettepe ve fofuru beraber

ben ve fofuru arkadaşımda geliyoruz. Görüşmek üzere..

Son düzenleme:
Sessizliğimi bozayım :)

Bayrağımızın altında bir cumhuriyet evladı olarak, birlik ve beraberlik içinde seyretmekten gurur duyacağım.

Herkese saygılarımla.

(Not: Geçen sefer düzenlediğimiz gayri resmi toplantı çok güzel geçmiştir)

Belediye ile yapılan son görüşme sonucunda akşam 17:30 da toplanacak gurubun toplanma yeri Suadiye Princess Otel'in önündeki Park olarak yeniden düzenlenmiştir.

Doğrudan akşam ki alay geçişine gelecek arkadaşlara önemle duyurulur.

Selam...hepimize MT tarafından yollanan mailde adresin Bostancı Denizotobüsleri öncesindeki Basketbol sahalarının orası olarak belirtiliyordu.

Adreste bir değişiklik varsa lütfen bu konunun başlığı değiştirilsin ve herkese tekrar adres değişikliğine ilişkin mail atılsın. Aksi halde eminim bazılarımız adresi karıştıracaktır !!!

Son düzenleme:

zev

Biz de eşimle gelmek istiyoruz. Kayıt gerekiyor ise beni de ekleyin lütfen:)

Zev

Selam...hepimize MT tarafından yollanan mailde adresin Bostancı Denizotobüsleri öncesindeki Basketbol sahalarının orası olarak belirtiliyordu.

Adreste bir değişiklik varsa lütfen bu konunun başlığı değiştirilsin ve herkese tekrar adres değişikliğine ilişkin mail atılsın. Aksi halde eminim bazılarımız adresi karıştıracaktır !!!

Bostancı deniz otobüsleri ve basketbol sahalarının öncesinde bulunan otoparkta (Suadiye Otelini geçtikten sonra ilk ışıktan sağa girilecek) ilk buluşma gerçekleşecek.

Yukarıda bahsedilen değişiklik, ikinci buluşma için geçerlidir !

Bu başlığın ilk sayfasında gerekli düzeltme yapıldı ve katılım listesine adını yazdıranlara öm ile bir daha bildirilecek.

elam...hepimize MT tarafından yollanan mailde adresin Bostancı Denizotobüsleri öncesindeki Basketbol sahalarının orası olarak belirtiliyordu.

Gündüz buluşma noktası aynı şekilde, akşam ki buluşma noktası caddeye rahat girebilmemiz açısından değiştirildi, başlığa şimdi güncelleme uyarısı eklerim, katılımcılara bildirildi, ayrıyeten o gün ben ve/veya eyong otopark nöbeti tutup doğrudan akşama katılarak yanlış gelebilecekleri yönlendiririz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar