[MT İstanbul] 29 Ekim 2006 - Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı (Bağdat Cad.) GÜNCELLENDİ

arkadaslar böyle bir organızasyona bende gelmek istıyorum(eğer yeriniz varsa) yalnız bu organızasyonun buluşma noktaları ve saat kaçta toplanacağı konusunda net bir bilgi göremedim bu konuda aydınlatırsanız sevinirim

her sene olduğu gibi bu sene de katılıorum ama bu sefer motorumla... hem gündüz hem akşam bende geliyorum.. :cat: benide ekleyiver komtanım...

Yav keşke bu kadar acemi olmasaydım, Kadıköylü olmama rağmen, acemilikten tırsıyom, e bir de o gün iş günüm çalışıyorum. Umarım bir dahaki seneye gelirim ben de.

ya bnde gelmek ısterdım ama ne yasıkkı o aksam gorewlıyımm ya pendıktekı fener alayında seneye buuk ıhtımal

yuhh be koskaca mtden 57 kısımı oldu daha ben 100 degıl mın 200 katılım beklıyorum nede olsa turkıyenın en buyuk en fazla mt si motosiklet net yanlısmıyım bu katılım bıze yakısmaz daha fazla yürü be mt kim tutar bizi

selam arkadaşlar herkezin bayramını kutlarım.

konvoya benide kayıt edin.

gamsız..

Komtan, şu belediyeden izin işlerini de halleti iseniz ki heralde bu vakte kadar tamamlanmış yada tamamlanma aşamasındadır.. yavaştan buluşma noktasında bir karar kılınsa iyi olacak. Saatlerini bizlere bildirirseniz seviniriz.. Son dakikaya kalmasın lütfen.

Komtan, şu belediyeden izin işlerini de halleti iseniz ki heralde bu vakte kadar tamamlanmış yada tamamlanma aşamasındadır.. yavaştan buluşma noktasında bir karar kılınsa iyi olacak. Saatlerini bizlere bildirirseniz seviniriz.. Son dakikaya kalmasın lütfen.

Belediye ile görüşmeler tamamlandı, gün içersinde programı netleştirip duyuruyu yapacağız araya bayram girdiğinden bugüne kaldı bu iş, gün içersinde eksiğimiz kalmaz.

Öğlen 12:30 da hareket ettikten sonra ki program nası olucak acaba? Akşamki buluşmaya kadar gezecek miyiz?? Herşey uygundur tabi ama ona göre hazırlık yapalım değil mi? Çok güzel olucak çok....:cherry:

60 motor olmuşuz..
hadi biraz daha..
100 motor zor belki ama 75 motor fln olabılır..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar