[MT İstanbul] 29 Ekim 2006 - Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı (Bağdat Cad.) GÜNCELLENDİ

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anlamlı bir gün ve güzel bir organizasyon katılım gösterecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

rüzgarınız bol olsun

benide ekleyin arkadaşlar geçen sene izlemiştim töreni ve keşke ben de orda olsam demiştim inş bu sene geleceğim ben ve arkadaşım 2 kişi olacağız yada 4 kişi eklerseniz sevinirim :)

bnde geliyorum bnide ekleyin akşamki organizasyonda olucam hayırılısıyla....

Benide ekleyin daha önce bööle bir org katılmak nasip olmadı demekki simdi olacakmıs :wiinkk:

Süper Moderatör (BBRR)
vay anam vay demek motorcular bu 29 ekimde oturmayacak ne kadar çok organizasyon var...cumhuriyetin emanet edildiği gençler helal sizlere..
itler çakallar genç görsün cumhuriyetin yılmaz bekçilerini görsün ..delikanlı görsünler ..Kız arkadaşlarınızıda arkanıza alın ... emanet emin ellerde mesajını verin ..bizde işallah izmirde bişiler yaparız ...

Son düzenleme:
ben gelemiyorum çünkü çalıştığım yerden izin alamadım kusura bakmayın cumhuriyet bayram çoskusunu iyi çıkarmya bakın unutmayın eğere cumhuriyet olmasaydı inanın ki diğer herşeyle beraber bu site ve motorlarınızda olmazdı size okumanız için neyzen tevfiğin bir şiirini öneriyorum- isteyen araştırp okuyabilir-( resmi tatil olmasına rağmen izin yok ayrıca ramazan bayramıda da çalışacağım)

29 Ekim Fener Alayı

Evet arkadaşlar. bende kesin katılacağım.
Muhtemelen 3 arkadaş katılırız biz.
Program ne zaman belli olur acaba????
ona göre iş durumlarımızı ayarlamalıyız da!...

Bütün motortu dostlarıma iyi bayramlar diliyorum.

benıde yazmayı unutmayın aidikurt +1

Fikir #1 : MT olarak hem gündüz hem de gece geçişine katılalım. İsteyenler, duruma göre her iki seçeneğe de ya da yalnızca birine katılır.

Fikir #2 : Bu başlığın artık panoya üst tarafa sabitlenmesi gerekir !

Fikir #3 : Gündüz geçişi ile gece geçiş arasında bir mekanda toplanalım (mesela 216) Gece geçişinden sonra da arzu edenlerin katılacağı başka bir program yaparız.
tamamılyle arkadasa katılıyorum 2 lıste hazırlayalım ornegın ben ıkısınede katılırım

Son düzenleme:
X bir siteden başka bir arkadaşıma sözüm olduğundan belki diyorum...
Muhtemelen arka arkaya olacağız ...Becerebilirsem sizin de aranıza büyük bir zevkle katılacağız pembişimle :)

bende gelmek istiyorum.işten erken çıkabilirsem tabi...bu coşkuyu hep beraber yaşamak çok güzel olucak.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende bende bende...:queen:

Bende geliyorum arkadaşlar... yeni aldığım ybr ile. (ledo abi biz arka arkaya gideriz)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar