sirf ehliyetim olmadigi için gelemedim..sabah gelir gelmez baktim resimlere çok güzel olmus valla insanin gözleri doluyo..keske gelebilseydim.ama seneye insallh ilk önce ben gelecegim kısmet olursa.
TR Riders Gurubundandım bugun hep beraberdik. emeği geçen her keze teşekkür ederim. Hepinizin Cumhuriyet Bayramını Kutlarım......
güzel bir kortejdi bende araba ile gelmiştim ama biri artçı alır diye full korumalarımıda yanıma aldım.sağolsunlar mt den tek giden arkadaşlar artçı alma zahmetinde bulunmadılar burdan kendilerini şiddetle kınıyorum....hani hepimiz kardeştik?hani birlik,hani beraberlik?:farao:
ama sağolsun son dakikada mt den olmayan (ismini yanlış hatırlıyosam beni affetsin) transalp'li "Bahadır" isimli arkadaşım bizi kırmayıp artçı olmamı kabul etti.kendisine çok çok teşekür ediyorum.:rendeer:birlikte güzel bir kortej geçirdik.Hatta (böyle şeyler söylenmez ama) kgs si bitmiş doldurmam lazım deyince hiç düşünmeden kendiminkini verdim.benim bildiğim dostluk budur.Umarım bir daha karşılaşırız kendisiyle....
neyse artık bidahakine inşallah kendi motosikletimle katılırım....
https://www.facebook.com/video/video.php?v=266803363363562
buda benden arkadaslar
https://www.facebook.com/video/video.php?v=266803363363562
buda benden arkadaslar
Özracem hemşerim orda söylediğim gibi ben motora güvenmediğim için emanet motordu zaten
ama elimden geldiğimce sana yardımcı olmaya çalıştım eğer siteminde bana da yer var ise
kusura bakma.Dönüş yolunda çok sıkıntı çektim aparat ve ilker saolsun hiç ayrılmadılar yanımdan
benim sana tavsiyem bu tip durumlarda kesin birini belirle ve artçı ol yoksa çok can sıkıcı olabiliyor malesef.
Transalpli arkadaş da saolsun beni kırmayıp seni artçı olarak aldığı için saolsun...
Güzel,anlamlı ve sorunsuz bir kortej oldu yanlız işi dahada anlamlı kılan vatandaşların bize gösterdiği anlayış ve verdikleri destek taktire şayandı.he kapattığımız yolda araç içindeki vatandaşlar sükunet ile bekledi kornaları ile destek verenden tutanda bizim için yolu arabası ile kapatana bile şahit oldum. bir bayanın unkapanı'nda aracın kontağını kapatıp bana siz gidin yolu ben kapatıyorum sizin için demesi çok beni bayağı gururlandırdı doğrusu.
Güzel,anlamlı ve sorunsuz bir kortej oldu yanlız işi dahada anlamlı kılan vatandaşların bize gösterdiği anlayış ve verdikleri destek taktire şayandı.he kapattığımız yolda araç içindeki vatandaşlar sükunet ile bekledi kornaları ile destek verenden tutanda bizim için yolu arabası ile kapatana bile şahit oldum. bir bayanın unkapanı'nda aracın kontağını kapatıp bana siz gidin yolu ben kapatıyorum sizin için demesi çok beni bayağı gururlandırdı doğrusu.