MT İSTANBUL / 29.10.2011 Cumartesi Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü

sirf ehliyetim olmadigi için gelemedim..sabah gelir gelmez baktim resimlere çok güzel olmus valla insanin gözleri doluyo..keske gelebilseydim.ama seneye insallh ilk önce ben gelecegim kısmet olursa.

güzel bir kortejdi bende araba ile gelmiştim ama biri artçı alır diye full korumalarımıda yanıma aldım.sağolsunlar mt den tek giden arkadaşlar artçı alma zahmetinde bulunmadılar burdan kendilerini şiddetle kınıyorum....hani hepimiz kardeştik?hani birlik,hani beraberlik?:farao:
ama sağolsun son dakikada mt den olmayan (ismini yanlış hatırlıyosam beni affetsin) transalp'li "Bahadır" isimli arkadaşım bizi kırmayıp artçı olmamı kabul etti.kendisine çok çok teşekür ediyorum.:rendeer:birlikte güzel bir kortej geçirdik.Hatta (böyle şeyler söylenmez ama) kgs si bitmiş doldurmam lazım deyince hiç düşünmeden kendiminkini verdim.benim bildiğim dostluk budur.Umarım bir daha karşılaşırız kendisiyle....
neyse artık bidahakine inşallah kendi motosikletimle katılırım....

Özracem hemşerim orda söylediğim gibi ben motora güvenmediğim için emanet motordu zaten
ama elimden geldiğimce sana yardımcı olmaya çalıştım eğer siteminde bana da yer var ise
kusura bakma.Dönüş yolunda çok sıkıntı çektim aparat ve ilker saolsun hiç ayrılmadılar yanımdan
benim sana tavsiyem bu tip durumlarda kesin birini belirle ve artçı ol yoksa çok can sıkıcı olabiliyor malesef.
Transalpli arkadaş da saolsun beni kırmayıp seni artçı olarak aldığı için saolsun...

günümüz süper gecti kaza yapan arkadaşımıza gecmişolsın dilegiyle dönüşte bende ufak bi kılpayıyla yırtım diyelim kazadan yükleyim atarım fotoları beyler herkese slm.

Özracem hemşerim orda söylediğim gibi ben motora güvenmediğim için emanet motordu zaten
ama elimden geldiğimce sana yardımcı olmaya çalıştım eğer siteminde bana da yer var ise
kusura bakma.Dönüş yolunda çok sıkıntı çektim aparat ve ilker saolsun hiç ayrılmadılar yanımdan
benim sana tavsiyem bu tip durumlarda kesin birini belirle ve artçı ol yoksa çok can sıkıcı olabiliyor malesef.
Transalpli arkadaş da saolsun beni kırmayıp seni artçı olarak aldığı için saolsun...

yok abi zaten senin sayende buldum arkadaşıda sanada teşekürler.dediğim gibi inşallah seneye kendi motorlarımızla katılırız:cat:

gerçekten mükemmel bi kortej oldu :) benim ilk kortejim oldu. ama daha evvel katılan arkadaşlardan aldığım bilgilere göre evvelki senelere göre daha kalabalık bi kortej olmuş. katılan ve katılmak isteyip de çeşitli sebeplerden ötürü katılamayan tüm MT ailesine teşekkürler :)

kaza geçiren arkadaşlarımıza da geçmiş olsun diliyorum..

Güzel,anlamlı ve sorunsuz bir kortej oldu yanlız işi dahada anlamlı kılan vatandaşların bize gösterdiği anlayış ve verdikleri destek taktire şayandı.he kapattığımız yolda araç içindeki vatandaşlar sükunet ile bekledi kornaları ile destek verenden tutanda bizim için yolu arabası ile kapatana bile şahit oldum. bir bayanın unkapanı'nda aracın kontağını kapatıp bana siz gidin yolu ben kapatıyorum sizin için demesi çok beni bayağı gururlandırdı doğrusu.

Güzel,anlamlı ve sorunsuz bir kortej oldu yanlız işi dahada anlamlı kılan vatandaşların bize gösterdiği anlayış ve verdikleri destek taktire şayandı.he kapattığımız yolda araç içindeki vatandaşlar sükunet ile bekledi kornaları ile destek verenden tutanda bizim için yolu arabası ile kapatana bile şahit oldum. bir bayanın unkapanı'nda aracın kontağını kapatıp bana siz gidin yolu ben kapatıyorum sizin için demesi çok beni bayağı gururlandırdı doğrusu.

:thumleft: :bestmt:

Babanın arazisi mi lan bura diyen de oldu ya da ben mi öyle duydum :) anadolu grubunun boğaza grişi sırasında

Her şey çok güzeldi;MT olarak organizasyon gayet güzel ve düzenliydi... Yetkili dostlarımı burdan tebrik ediyorum...
Konuşma çok başarılıydı;tüylerim orda diken diken oldu... Mikrofonu tutan bendim ve o an çok kötü oldum. Okuyan arkadaşımızın ses tonunu duymanızı isterdim!!!
Daha nice 29 EKİM'lerde ve diğer KORTEJ'lerde buluşmak üzere...
Tekerimiz düz bassın...

Yapılan etkinliğin amacına çok iyi bir şekilde ulaştığına inanıyorum.Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Emeği geçen herkese teşkkürler arkadaşlar süperdi ilk defa katılyorum (Forumdan olmayan 4 motorla geldik onlardda cok memnun oldu) bundan sonra her daim 29 ekimlerde ve bu tarz etkinlklerde orada olacağım ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar