Bu akşam halledeceğim Elif.:cat:
peki milletin haberi varmı abi
Bu akşam halledeceğim Elif.:cat:
peki milletin haberi varmı abi
Ya söylemedimde .Sonuçta biz başka ülkelerin bayraklarını yada simge içeren bir şey takmayacağız sonuçta bu ülke ,Bu vatan için şehit olan bir kardeşimizin resmini takacağız motosikletlere ama ben şimdi pm atar öğrenirim durumu sana bilgi veririm:cat:
yok değilim evdeyim hastayım yatıyorum..abii resmi yapınca senden alıyım dediğim gibi abimin son resmi o amannn annem şimdi yine resmi sordu
Geçmiş olsun sen merak etme hiç bir şey olmaz.:rendeer:Öyle bir emaneti insan canı pahasına korur.:cat:
sağol abicim şüphem yok ama annem işte öle söliyim dedim neyse buarada haberleri izledinizmi bu ülkede artık yaşamak istemiyorum resmen onlarla aynı çatı altında abimin katiliyle olamaz
Ve ilan ediyorum..Etkinliğe katılacak olan 100 üncü arkadaşa bir adet az kullanılmış Nox marka XL beden full face kask hediye edeceğim..[/SIZE]
bizim anadolu yakası cadde gurubu nerde acaba sizleride görmek isteriz salih abi ses bir iki ses![]()
yav arkadaşlar iki kişi gelmek istiyorum ama ruhsatta 1 yazıyo hanımı evdemi bırakıcam yaa:salut::queen: hakkaetten napcam veya siz napıcaksınız sallamasakmı ya?
yav arkadaşlar iki kişi gelmek istiyorum ama ruhsatta 1 yazıyo hanımı evdemi bırakıcam yaa:salut::queen: hakkaetten napcam veya siz napıcaksınız sallamasakmı ya?