MT İSTANBUL / 29.10.2008 Çarşamba Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü

etkinliği hangi gün yapalım

• 26 ekim de yapalım

Oy: 21 35.0%
  • 29 ekim de yapalım

Oy: 29 48.3%
  • hem 26 ekimde hem 29 ekimde yapalım

Oy: 10 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    60
  • Anket kapatılmış .
Umarım bende o saatlerde size yetişirm.Bu arada Köprü geçişimiz nasıl olucak ben hep köprüden araba ile geçtim arabanın OGS cihazınımı sökmem gerekir, yada önerdiğiniz başka bir yolu varmı, guruptan kopmadan dönmek için.Görüşmek üzere...

KGS bul biryerden birader

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Konunun ilk mesajında belirtilen buluşma noktaları ve yol güzergahları hala geçerlidir. 29 Ekim için alınan güvenlik önemleri , bazı yolların trafiğe kapalı olması ve toplu şekilde yapılan sürüşler nedeniyle trafikte bir aksama olmamısı için emniyet tarafından tedbirler alınmıştır. Bu yüzden etkinliği tamamen iptal etmek yerine organizasyonda bugün değişikliğe gidip konunun ilk mesajındaki son şekli verilmiştir. Amacımız herkesin sıkıntısız sorunsuz bir şekilde Edirnekapı şehitliğine gelip Aziz Şehitlerimizi Anmasını sağlamaktır. Bunun dışında grub sürüşünü tehlikeye atacak diğer katılımcılar için sorun çıkartacak davranışlardan kaçınız. Belirtilen kurallar çerçevesinde organizasyona katılmak isteyen arkadaşları yarın buluşma noktalarına bekliyoruz. Grup yetkileri sizlere gereken bilgileri verecektir.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun.

Saygılar

Son düzenleme:
arkadaşlar kazasız belasız sürüşler dilerim amman sakin ve sabırlı bir biri mizi takib edelim kalbimiz sizinle olacak saygılar. tüm mt camiası ve motor tutkunlarına .

Umarım bende o saatlerde size yetişirm.Bu arada Köprü geçişimiz nasıl olucak ben hep köprüden araba ile geçtim arabanın OGS cihazınımı sökmem gerekir, yada önerdiğiniz başka bir yolu varmı, guruptan kopmadan dönmek için.Görüşmek üzere...

[img=http://img379.imageshack.us/img379/7278/ugsfa1.jpg]
[img=http://img379.imageshack.us/img379/ugsfa1.jpg/1/w604.png]

Bende ÜGS (Ücretsiz Geçiş Sistemi) Cihazı var arzu eden olursa 1 Günlük verebilirim... :bounce:

[img=http://img379.imageshack.us/img379/7278/ugsfa1.jpg]
[img=http://img379.imageshack.us/img379/ugsfa1.jpg/1/w604.png]

Bende ÜGS (Ücretsiz Geçiş Sistemi) Cihazı var arzu eden olursa 1 Günlük verebilirim... :bounce:

ugsfa1.jpg

sanırım bu

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya arkadaslar bisi sorcam sehitligin ordan bakirkoy otobusu varmi:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar sehitligin ordan bakirkoye otobus varmi:queen:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Yönetici arkadaşlar biz katılımcıların güvenli ve sorunsuz bir etkinlik gerçekleştirebilmesi adına organizasyonda bir takım değişikliler yaptı. Sonuçta şehitliğe gidilecek ve anma töreni yapılacak. Ardından yine belirlenen yerlerde topluca kutlama etkinliklerine katılacağız.

Değişikliklerin ne maksatla yapıldığını hiç düşünmeden yönetimi eleştirmek bence kesinlikle doğru bir davranış değil. Kusura bakmayın ama hepimizin kafasında farklı bir organizasyon hayali var ve bu kadar kişiyi aynı anda memnun etmeleri imkansız. Emniyetin aldığı tedbirler vs. sonucu birtakım düzenleme yapılması kaçınılmazdı.

Bütün bunların haricinde, esas olan topluluğa ve belirtilen kurallara uymaktır. Lütfen etkinlik esnasında kimse bağımsız hareket etmesin. Bazı arkadaşlar küçük gruplar halinde yol alınmasına şiddetle karşı çıkmışlar. Bu şekil olmasını kimse istemez ama son çare olarak bu düşünülüyor. Adı üstünde, son çare olarak düşünülüyor yani buna da inatla karşı çıkılmasını aklım almıyor. Grupta ikilik çıkarmaya ve bağımsız hareket etmeye kimsenin hakkı yok.

Lütfen bunların bilincinde olarak etkinliğimizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmeye gayret edelim. Herkese güzel bir gün diliyorum.

sona geldik:) umarım bi aksilik kaza bela çıkmazda sag saglim geçiririz bu etkinligi bayraklarıda aldım bayrak alırken pazarlık yapın kazınlanmayın :)
aman grub sürüşünde araçlara dikkat edin motorlar zaten hür dikkat olucak ama araçlar şaşkın olucak otobüs minibüs vs. bu tarz araçlara dikkat gecen seneden biliyorum cünkü dolmabahcede görüşmek üzere

arkadaslar sehitligin ordan bakirkoye otobus varmi:queen:

vardır heralde ya pek o tarafları bilmem ama edirnekapıda vardır yani ters düşmüyo bakırköye

Son düzenleme:
Bende gelicem geçen sene yağmura yakalanmıştık bu sene yağmur yok gibi bakalım hayırlısı artık :)

günaydın herkese :rendeer: evvet büyük gün
arkadaşlar 11 de cıkıyourm evden sanırım 12 gibi salı pazarının orada olurum görüşmek üzere
peşinizden koşacak biride hazır :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar