MT İSTANBUL / 29.10.2008 Çarşamba Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü

etkinliği hangi gün yapalım

• 26 ekim de yapalım

Oy: 21 35.0%
  • 29 ekim de yapalım

Oy: 29 48.3%
  • hem 26 ekimde hem 29 ekimde yapalım

Oy: 10 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    60
  • Anket kapatılmış .
şimdi gelemem abi daha yeni ümraniyeden geldim dizlerim üşüyor:cherry::cherry: git gel 70 km az degil:) ne işin vardi dersen lastik almaya gittim:)

enemm ne işin vardı benim memleketimde :p

neler karıştırıyosunuz siz ßakim hee :queen:

ßiraz önce ßest fm arzu çağlan'a linkleri mail attım egerki radyoda sitemizden ßahsederse şaşırmayın - ki ßahsedicektir arzu ßöyle şeyleri es geçmez :queen:
herkes duysun aynı anda ßir çok türk tek yürek olalım istedim sanırım iyi bişey yaptım :wiinkk:

ya selma bişiler karıştırıyolar ama du bakalım hayırlısı ayferimi arasak napsak :p

evet senin memlekete geldim imam hatip lisesinin oraya dayiya bi lastik aldim... ne acayip meleketiniz var öyle ya trafikten motordan tiksindim birde o trafikte arabayla bekleyenlere allah sabir versin zor iş yani:):)

evet senin memlekete geldim imam hatip lisesinin oraya dayiya bi lastik aldim... ne acayip meleketiniz var öyle ya trafikten motordan tiksindim birde o trafikte arabayla bekleyenlere allah sabir versin zor iş yani:):)

adı üstünde oramaniye :p burda nerden ne çıkacagını bilemezsin araçlar kaldırımdan yayalar caddeden gider :p

adı üstünde oramaniye :p burda nerden ne çıkacagını bilemezsin araçlar kaldırımdan yayalar caddeden gider :p

buralarin gözünü sevem ya süpürgemde yok üstten ucsam ısıklara takılmadan:queen: ben burda sabahları biraz kalabalik oluyor diye işe yürüme gidiyorum 1.5 km:cherry: alıştık uzun yola durmadan gitmeye dur kalk yapmak zor geliyor:queen:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Anasayfaya da koskoca link atıldı ama biz hala günceeeeellllll diye bağırıyoruz. :)

Açtığım "güncel" konulu başlıkta yalan oldu. Yöneticilerden hala cevap vekliyoruz. Hey gidi...

Tek tesellim ogün sanırım bizi ılık bir hava bekliyor olacak. Mis! :)

geçen sene TV de görmüştüm çok hoşuma gitmişti, inşallah bu sene bi aksilik olmazsa bende gelmeye çalışıcam.

ya ben çok geriden gelir oldum bu sıralar
hava durumuna göre plan değişiklliği varmı acaba
ne oldu son havadisler neler :D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar