[MT İstanbul] 26 Ocak Ortaköy Denize Naazır Buluşması

Aman erdinç..

Sakın abi...

Pm at yoksa var yaaa kalabalığız bak söyliyim :queen:

erdinç olum bak yakma bizi bak ben asabiyim bak ben psikopatım adamın ümünü sıkarım heeeeee kanki ne olur yakma bizi :):):)

.tamam abi siteden almaya bişi demiyoruz.. Yeterki sitenin ismi bizden başkası tarafından bilinmesin :queen:

Deşifre olursak sana sorarım Erdinç :p

Heh şööle be yaw..

Yok allahtan içmedik.. İçmemiş halimiz buysa ben içmiş halimizi düşünemiyorum :queen:

Ayı bana bakıyooo ben ayıya bakıyorum ayı bana bakıyo ben ayıya bakıyorum :queen:

Olum artık buluşma yerini ben seçtiğimde laga luga yapmıycaksınız...

Benim mekanlarda hem hizmette kusur olmuyo hemde on numara mekanlar oluyo..
Bi sonraki avrupa buluşmamızda on numarada olacak işte o kadar :queen:

Ortaköyde gittiğimiz mekanın yan tarafına geçsek o da güzel olurdu... Aslına bakarsanız ben girer girmez o garson müsveddesine ayar oldum olduğumuda söyledim ama kimse tınmadı.. Sağduyularıma kulak verin :cherry:
ay bana bahii benm ayuy abahiimm .. ulen diyuom bende ne diyo bu ((:)

bende sana bi şiir yazdım bu gün .. ööhmm aya baktım seni gördüm sana baktım ayu gördüm ç.. duma dum adum kımızı mum
.tamam abi siteden almaya bişi demiyoruz.. Yeterki sitenin ismi bizden başkası tarafından bilinmesin :queen:

Deşifre olursak sana sorarım Erdinç :p

Heh şööle be yaw..

kalabalıkmışız vallla ona göre pınarr dedi

olummmmm gökhannnn moruk ne yaptın sen yollarda allahım valla delüüüü:queen:

abicim walla bazı şeylerin gözükmesini istemeyn arkadaşlar olduuu o yüzden linki buraya koyamadım kusura bakmayın artık muharrem gelince yada şöle bişi olabilir

pınar jesse burak sizler o link ten begendiğiniz uygun gördüğünüz resimleri alıp siteye koyarssanız diğer arkadaşlarda baksın

abii gökhana polislik hiç yakışmadıı, ya ya emine o direk, yada burak o portakal, hele hele jesse nin fantezisi neydi abi oo göbekten zeytin yemek ay pardon şeker yemek :) :queen::queen::queen:

aaa ayak öptürenler ooofffff oofffff

ya bune işte rola yusuf kardeşimizin şişe çevirmecedeki oyundan aldığı ceza göbek atıyo :)

buda emin kardeşimiz oda aldığı cezayla kapının onunde üstünü çıkardı ama şemsiyeyle ne yaptığını anlamadım yorum sizin :queen:

Son düzenleme:
len emin yandın. emin hee unutmadan emin imam haip mezunuydu yananlış hatırlamıyosam ayıp ayıp imam böle yaparsa cemaat napsınnnnn

Son düzenleme:

buda gnk gökan saat sabahın 5.30 yada yada biraz daha erken şişe çevirmeden aldığı cezaylaaaa yolun ortasına geçmiş trafik polisliği yapıyo koparsın koptummmmm:queen:

Son düzenleme:
evet bence bu ceza en güzeliydiii :p
dua etsin araba yoktu oo saattte ucuz yırtıı :) taksi durdu ama o çok güseldi

veeeee işte bennnnnnn azdaha kusuyodum allahım kabuklu portakal yemek ne zor muş

Vallaha ne dıyım 10 numara bı gece olmus burak abı cok sevdın galıba portakalı o kadar sappur suppur yemıısnkı ustun basın heryerın batmıs :queen::queen::queen::queen::queen:

veeee işte buda cenevar yola yatmışşşşşşş güneşleniyo allahım ben çokk korkti onu görünceeeeee:queen:yeşillll

ala alah bu adam ne yapıyo daha çözemedim ama mutlaka bişey var iyi bakın anlıcaksınızzzz:queen:

ve yine bennnnnn aldığım cezaylaaa kapının önündeeee roman havası oynuyorummmm:):)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar