bu kadar kısı aynı anda hangı yolda gıdıcek acaba
necdet' Alıntı:arkadaşlar yokmu alper_timi artcı olarak alan böyle artcı zor bulunur keşke
motoruma 2kişi alabilseydim![]()
alper_tim' Alıntı:yaw anlamadığım şey 9,00 da leventte buluşup 9,30 da opette nasıl olunacak bana pek mantıklı gelmedi:silent:
ben o yolu biliyorum gişelerden sora en az 30 dk sürüyor 150-250 cc motorlarla herhalde herkes kopup gitmicek gruptan bennce bunu planlamak lazımm
ben levent bp de bi grup sürüşü ayarlarım aama 9,30 da mümkün değil opette kimse olamaz
Max PAYNE' Alıntı:evet sayıda bir artış daha var aslında başta söylemiştim ama yazmamışsınız. arkadaşım henüz buraya üye değil ama o da gelecek. suzuki volusia 800. o nu da üye yaparız bi ara... kaç olduk şimdi![]()
-MUSTURAKİ-' Alıntı:ewwet dostlarım otoda hala boş yerim var avrupa yakasından gelmek isteyen araçsız arkadaş varsa alabilirim özelden yada msn den irtibata geçelim
msn: [email protected]
necdet' Alıntı:yazdım ya 59 nolu bileti aldı misafir olarak:queen:
:
Max PAYNE' Alıntı:ben yeni oldum siteye üye ve bu bilet olayı nedir bilmiyorum. herhalde sıra olarak söylüyorsun. yani onu şuraya yazdım gibi
alperr bırak bayan artçı aramayı....:farao:ALPERRR' Alıntı:necdet abi benim kuzeni çıkar
ayrıca artçı lazımsa alabilirim (öncelikli olarak bayan tercih edilecektir. )