[MT İstanbul] 25 Haziran 2006 Pazar / Kerpe'ye gidiyoruz.. gelen vaaamııı..:)

Necdet abi o zaman senin bilgilerin doğru düzeltiyorum 150 kişilik bir gurup olacağız... :mrgreen: nazar değmesin... MT nin en kalabalık gezisi bu olacak sanırım... tereddüt edenler hemen karar değiştirin...

rekora varmısınız... haydi millet daha çok katılımcı...:queen:

Super Moderator
yaw anlamadığım şey 9,00 da leventte buluşup 9,30 da opette nasıl olunacak bana pek mantıklı gelmedi:silent:
ben o yolu biliyorum gişelerden sora en az 30 dk sürüyor 150-250 cc motorlarla herhalde herkes kopup gitmicek gruptan bennce bunu planlamak lazımm
ben levent bp de bi grup sürüşü ayarlarım aama 9,30 da mümkün değil opette kimse olamaz

Ben cumartesi gunu esimle birlikte Agva da olacagım belki cumartesi gecesi kalıp pazar size takılabilirim ama nasıl ve ne sekilde olur bilmiyorum acıkcası,agvada kerpeye direk gecis vardır herhalde yada sizinle karsılasabilecegim ortak bir yer???

alper_tim pazar sabahı sakin olur... rahat gideriz... sıkma tatlı canını...:mrgreen: bende KGS var başka arkadaşlardada var ise diğer arkadaşlara yardımcı olarak geçişleri hızlandırırız...:cat:

necdet' Alıntı:
arkadaşlar yokmu alper_timi artcı olarak alan böyle artcı zor bulunur keşke
motoruma 2kişi alabilseydim:)

ben varım yaf ben geldim millettt sen kafanı takma alperim
ya :p :p :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
alper_tim' Alıntı:
yaw anlamadığım şey 9,00 da leventte buluşup 9,30 da opette nasıl olunacak bana pek mantıklı gelmedi:silent:
ben o yolu biliyorum gişelerden sora en az 30 dk sürüyor 150-250 cc motorlarla herhalde herkes kopup gitmicek gruptan bennce bunu planlamak lazımm
ben levent bp de bi grup sürüşü ayarlarım aama 9,30 da mümkün değil opette kimse olamaz

alperciğim opetten hareket saatı 9.45-10.00arası yazıyor ve duruma göre
diği not düştüm geciken olursa 3-5dk daha bekleriz

evet sayıda bir artış daha var aslında başta söylemiştim ama yazmamışsınız. arkadaşım henüz buraya üye değil ama o da gelecek. suzuki volusia 800. o nu da üye yaparız bi ara... kaç olduk şimdi :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Max PAYNE' Alıntı:
evet sayıda bir artış daha var aslında başta söylemiştim ama yazmamışsınız. arkadaşım henüz buraya üye değil ama o da gelecek. suzuki volusia 800. o nu da üye yaparız bi ara... kaç olduk şimdi :)

yazdım ya 59 nolu bileti aldı misafir olarak:queen:

-MUSTURAKİ-' Alıntı:
ewwet dostlarım otoda hala boş yerim var avrupa yakasından gelmek isteyen araçsız arkadaş varsa alabilirim özelden yada msn den irtibata geçelim
msn: [email protected]

abicim senin otomobil baya büyük miş 10kişi oldumu:queen:

Son düzenleme:
ewwet son sayı 2
ellerı görelimmmm......::haapppy: :flower:
vedat abı sende gelmelısın...:queen: :cat:

necdet' Alıntı:
yazdım ya 59 nolu bileti aldı misafir olarak:queen:
:

ben yeni oldum siteye üye ve bu bilet olayı nedir bilmiyorum. herhalde sıra olarak söylüyorsun. yani onu şuraya yazdım gibi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Max PAYNE' Alıntı:
ben yeni oldum siteye üye ve bu bilet olayı nedir bilmiyorum. herhalde sıra olarak söylüyorsun. yani onu şuraya yazdım gibi

evt kardeşim nikinde güzelmiş bu arada bende playstation oynayınca
max payne oluyom:queen:

evraka evraka....! . motorlara sepet takelim NECDET ABIIII
hem yolda m-otostop cularda vardir 90-60-90 :queen: 5 kisi bineriz valla

necdet abi benim kuzeni çıkar

ayrıca artçı lazımsa alabilirim (öncelikli olarak bayan tercih edilecektir. )

ALPERRR' Alıntı:
necdet abi benim kuzeni çıkar

ayrıca artçı lazımsa alabilirim (öncelikli olarak bayan tercih edilecektir. )
alperr bırak bayan artçı aramayı....:farao:
ben artcı olucam sana.....:queen: :bounce:
boylelıkle benzın masrafı yapmamıs olurum...:p :mrgreen:

arkadaslar az once aldıgım istihbarata gore son bir kaç günde kandıra yolunda 100'e yakın motoru ehliyet yuzunden baglamıslar. Ehliyetsiz dostlar dikkatli olsun tatsızlık olmasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar