[MT İstanbul] 25 Haziran 2006 Pazar / Kerpe'ye gidiyoruz.. gelen vaaamııı..:)

necdet abi korkmayın.... motor çalışırken yan ayağa aldım oda kaydırdı baktım motor yavaş yavaş duvara yaslanarak kayıyo koştum ama yerden anca kaldıra bildim... neymiş demekki motor çalışırken yan ayağa alınmayacakmış...bakıma götüreceğim motorumu... sonra devam gezilere...:cat:

Kartal23' Alıntı:
necdet abi korkmayın.... motor çalışırken yan ayağa aldım oda kaydırdı baktım motor yavaş yavaş duvara yaslanarak kayıyo koştum ama yerden anca kaldıra bildim... neymiş demekki motor çalışırken yan ayağa alınmayacakmış...bakıma götüreceğim motorumu... sonra devam gezilere...:cat:
Geçmiş olsun..

off resimlere bakınca bi daha fena oldum ya:cherry:
balıkları mideye indirmek için sabırsızlanıyorum:)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Gezi tarihinde Marmok Motosiklet Festivaline katılacağım için aranızda olamayacağım herkese iyi eğlenceler.

deneyim , keyif, eylence, arkadaşlık... böyle gezilere gelmek için can atıyorum ama daha ehliyetim yok (kaçak kullanıyrum yani :mrgreen: ) agustos da alıcam o zaman görüşücez inşallah... ( yaz biticek o zamana kadar :salut: )

ya necdet kardeş orada görünen masadakilerin hepsimi 15 ytl yoksa sen bızımle kafamı bulluyon ? :queen:

beni listeye eklemişsiniz bir de +1 koymuşsunuz Allah razı olsun ama benim gelip gelmeyeceğim henüz belli değil ki... :)

kusuruma bakmayın :)

savaş abi ben de takıldım o mevzuya:)
o masa olduğu gibi 15 ytl ise, hepsini yerim ben o masanın:queen:

ledo' Alıntı:
arkadaş yakınımdır, benim ceviz ve kestane karışık masaya alalım kendisini :cherry:
kilosu tutuyomu senin masaya ledo kardeş..:) yoksa başka bi yer ayarlatalım..:p

HEHEHE yav xxl adama o masa 15 ytl denirmi buradan oğlen yemeğine kerpeye gitsem g elsem d aha ucuz tutar yav hahahah:queen:

Merhaba arkadaşlar :) konu baya kabarmiş :) kandira mt olarak geri kaldim biraz hastalandim nete giremedim fazla kandira takimi biraz daha kabardi kişi sayısı olarak net sayiyi bildiricam inş :) arti Necdet abi belli kişi sayisini geçtiginde izin almak gerekiyomuş sanirim toplanmak için kesinligi var mı bilmiyorum sadece duydum :) onunla ilgili bilgisi olan arkadaş var mı son gün öyle bi sorunla karşilaşmaktan korktum

necdet' Alıntı:
ok ekledim haftaya liste güncelleşecek zaten sence kandıra gişesi uygunmu izmitten gelen arkadaşlar için:)

abi uygundur hemen otoban çıkışı kandıra yolu uzerinde benzinlik var orda dikilebiliriz

kardeş amaç miting falan d eğilki ona kalacak olsan FLORYADAKİ ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİNDE her hafta sonu polis baskın yapması lazım:queen: :queen:

tunoka' Alıntı:
kilosu tutuyomu senin masaya ledo kardeş..:) yoksa başka bi yer ayarlatalım..:p

kilo boy falan yerinde de, ben de o yüzden endişe ettim şimdi...

Ya benim masaya ortak çıkarsa diye...

Çünkü belli oldu artık, bu kadar adama odun ateşinde kiremitte falan pişerek yemek yetmez. :salut:

Biz yine masaları yiycez galiba :cherry:

SAVASXXL' Alıntı:
HEHEHE yav xxl adama o masa 15 ytl denirmi buradan oğlen yemeğine kerpeye gitsem g elsem d aha ucuz tutar yav hahahah:queen:

Savaş, en çok kim yer olayına adaysın galiba...

Ama "X" lerin kadar konuş, çünkü bende bir fazla "X" var :bounce:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
richy' Alıntı:
abi uygundur hemen otoban çıkışı kandıra yolu uzerinde benzinlik var orda dikilebiliriz

tamam ozaman kandıra çıkışında yolun üstündeki ilk benzinci :cat:

SAVASXXL' Alıntı:
ya necdet kardeş orada görünen masadakilerin hepsimi 15 ytl yoksa sen bızımle kafamı bulluyon ? :queen:

abi sana kafa tutarmıyım senin kafan benimkinden daha sağlam
gözüküyor üstelik bide ağırsikletsin:queen:

SAVASXXL' Alıntı:
kardeş amaç miting falan d eğilki ona kalacak olsan FLORYADAKİ ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİNDE her hafta sonu polis baskın yapması lazım:queen: :queen:

savaş abi alemsin vallah ama sana katılıyom bu grubu kim tutabilir üstelik
hangi ülkede yaşıyoruz kısıtlama yapıcaklar en kötü ihtimal biz
birbirimizi tanımıyoruz deriz :queen:

crato' Alıntı:
beni listeye eklemişsiniz bir de +1 koymuşsunuz Allah razı olsun ama benim gelip gelmeyeceğim henüz belli değil ki... :)

kusuruma bakmayın :)

sensiz olmaz diği düşündüm gelebilirsen ne mutlu bize:)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaa Necdet kardeşim liste bayaaa kalabalık oldu bu kardeşlerin hepsi gelirse bize yemek kalmaz yaww, ben dayanamam bak saldırırım diğer masalara sonra maraza çıkmasın, :pr: :pr: :pr:

neyse yaaa ben yine yanıma biraz nevale alayım eğer hanımı razı edebilirsem biraz zeytinyağlı yaptırayım,:pale:

veya yaptırayımmı? :pale: aç kalmayız dimi.:farao:

ya necdet cevabımı alamadım hala o masdakilerin hepsi 15 ytl mı babacım hahahahah
ben s adece oraya odaklandım şu an:queen:

savaş abi alemsin vallah ama sana katılıyom bu grubu kim tutabilir üstelik
hangi ülkede yaşıyoruz kısıtlama yapıcaklar en kötü ihtimal biz
birbirimizi tanımıyoruz deriz

kim benmi bu motorcularla beraber gelecem zavallı onlar beaaaa onların 4 tekeri bile yok
diye anında satma diyalogları geliştirebiliriz...:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
herkesi rahatlatmak istiyorum daha bugün görüştüm ali beyle tesisin
sahibiyle kalabalık gelcez dedim 100kişiyi geçebiliriz dedim (kandıra mt dahil)
kardeşim bukadar korkma rahat ol dedi :bounce: yani ne demek bu
birbirimizi yemeye gerek yok:queen:

SAVASXXL' Alıntı:
ya necdet ceabımı alamadım hala o masdakilerin hepsi 15 ytl mı babacım hahahahah
ben s adece oraya odaklandım şu an:queen:

abi haklısın yeni geldim kusura bakma detaylı cevap verim sana diyelimki
2kişi geldin sana 2kişilik eritilmiş kaşarlı mantar yanında 1rer tavuk yada
köfte yada balık yanında 2kişilik salata 2şertane alkohosüz içicek
15ytl*2=30ytl 2 kişilik fiks menü bu yoğun istek üzerin fırında sütlaç
yaptırabiliriz makul bir fiyata onuda orada konuşuruz midemizde yer kalırsa:queen: ha bu arada 2 bira istersen alkoholsuz içecek yerine 20ytl olur
2 bira ile dozuda kaçırmış olmayız:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar