SAVASXXL' Alıntı:tamam canım anladım olay çözüldü tam benlik menü bu ..:queen:
yaz canım beni bakayım:cherry:
ALPERRR' Alıntı:oho daha ne isteyelim istanbulun neresinde bulucaz bu fiyatlari arti bide dogal guzellikleri ekleyince 15 ytl cok iyi bir fiyat tek endisem servis kalitesi nasil olur. onca kisiye yetisebilirlermi acaba. valla havuzlarinda balik birakmiycaz.
SAVASXXL' Alıntı:olmuş canım xxxxxxxxxxxxxxxxxL olarak dönmeyeyımde ondan korkuyorum...:mrgreen:
Bundan sonra hep görüceksiniz:cat:tunoka' Alıntı:nasılda keyifli sırıtıyor dime..
Fıstık nasılsın kızz...bi gördük bida kayboldun..:bounce:
Kartal23' Alıntı:necdet abi yemek fiyatı nı 1. sayfaya da yazarsan daha bilgi verici olur.. birde
kandıra MT buluşma noktası ve saati konusunuda yazarsan 10 da 10 olacak walla...
yanlız MT yi çekirge sürüsü gibi adam bir anda karşısında görünce hemen fotolar hazır olsun... ilk o surat ifadesini kare yapsınlar...:queen:
dobosi' Alıntı:nejdet abi bugün jandarmayla konuştum valilikten izin flan diyolar şimdi kerpeden geldim
tamam necdet abı...:queen:necdet' Alıntı:bu konuyu konuştuk sapancadaki gibi birkaç grup olarak gidiceğiz![]()
batuhan35' Alıntı:tamam necdet abı...:queen:
oyleyse ılk ben cıkmalıyım benım makıneyı bılıyorsun...hayabusa:queen: o yuzden ben basar gıderım sız başınızın çaresine bakın....:mrgreen:
batuhan35' Alıntı:tamam necdet abı...:queen:
oyleyse ılk ben cıkmalıyım benım makıneyı bılıyorsun...hayabusa:queen: o yuzden ben basar gıderım sız başınızın çaresine bakın....:mrgreen:
muhendis1959' Alıntı:Bu hayabusa nasıl bi motor, çok mu hızlı.
Ulusal Artçımızdan sonra ulusal öncümüz oldu..Şİmdi ikisini bir araya getirmek lazımbatuhan35' Alıntı:tamam necdet abı...:queen:
ashes' Alıntı:necdet biraderim dün gece galata köprüsündeydik arkadaşlar ile konuştuk kerpe gezisi için çogu c.tesiden gelmek istiyor dönüş olmayacagı için daha rahat drink yapıcaklarorada otel pansiyon falan fiyat bilgi alabilecegimiz bir pozisyon varmı yani