necdet abi bızım kartal sana rakip olabılırmı.....:queen:necdet' Alıntı:sen bana rakip çıkacan zaten ama kopartırım kanatını:queen:
tunoka' Alıntı:Donduma vaamı dondumaa..
300. olmak içindi
batuhan35' Alıntı:necdet abi bızım kartal sana rakip olabılırmı.....:queen:
o tüysiklet sen ağırsiklet....![]()
tunoka' Alıntı:Masalar kilolara göre ayrılacak..![]()
Kişiye özel masalarımız illaki olacak...siz ne tür istersiniz kestanemi,kirazmı,cevizmi..ledo' Alıntı:İyi olur. Ben yemek bulamazsam masayı yerim çünkü...
Benimki büyük bi masa olsun lütfen! Nolur nolmaz. :cherry:
ilk masam kestane ceviz karışık olsun lütfentunoka' Alıntı:Kişiye özel masalarımız illaki olacak...siz ne tür istersiniz kestanemi,kirazmı,cevizmi..![]()
![]()
ledo' Alıntı:ilk masam kestane ceviz karışık olsun lütfen
sonra üstüne kiraz alırım :cherry:
Kusura bakma Necdet kardeş bu menü sadece AĞIR misafirler için...necdet' Alıntı:bende bu masadan isterim sonrada eve götürürüm:mrgreen:
Walla Alperrr kardeş Ledo'da bayaa iddaalı bu konuda sanırımALPERRR' Alıntı:102,5 kiloyla en agır katılımcı benim galiba.
Boy 188 cm Kilo : 110 :bounce:ALPERRR' Alıntı:102,5 kiloyla en agır katılımcı benim galiba.
ALPERRR' Alıntı:hmm 25 hazirana kadar 7,5 8 kilo almalıyım. en agıra ödül veriliyomu.
Pastayı kim alcak ya nerde pastammmmmmmmmmmmmmmmcrato' Alıntı:doğum günüdaş falan mı denir şimdi buna :silent: benimki de 26sı![]()