necdet' Alıntı:lespaul anadolu yakasında bir yer belirledik ama istersen kadıköyden
gelen arkadaşlar için bir toplanma yeri daha ayarlayabilirsin önemli olan
son toplanma yeri 2köprüyü geçtikten sonra ankara izmiti e-80devam ediyoruz
gişelerden sonraki ilk opet
serkan79' Alıntı:abi sen zuhtupaşa yıda yaz gerekirse mevcutlu getiririz![]()
LesPaul' Alıntı:2. köprüden gideceğimize göre, merkezi olması açısından kozyatağı carefour otoparkında buluşabiliriz aslında. sapancaya giderken de orada buluşulmuştu.
ya da altunizade civarında bir yerde buluşup oradan 2. köprü yoluna kolayca çıkmak da mümkün. ama arkadaşlar daha çok nereyi ister bilemiyorum.:silent:
tunoka' Alıntı:Necdet kardeş istanbuldan son hareket noktası OPET..(ondan önceki bölgesel buluşmaların gideceği yer Opet olmalı,yani leventten carfoura ordan opete hep beraber zor oluyor.Leventten opete,carfourdan opete,beylikdüzünden opete felan..)diye öneririm...
LesPaul' Alıntı:evet necdet abi, yoğun olarak arkadaşlarımız anadolu yakasında ne tarafta oturuyor bilemiyorum. ama son buluşma noktası anadolu yakasında olursa daha iyi olur. biz de size oradan katılır ve tem'e çıkarız.
LesPaul' Alıntı:tamam necdet abi, kozyatağı carefour diyelim o zaman.
biz orada buluşup opet'e geliriz.
TEM'e çıkınca ne kadar gidiyoruz bu OPET'e varmak için?
tunoka' Alıntı:T-shirt işi ne olacak millet soruyoo yaww
Kartal23' Alıntı:oooooooooooo oburlar toplantısı olacak veya...
yemek yeme yarışmasına dönecek galibaaa... serkan abiya biz bu kadar yerse diğer arkadaşlara bişey kalmıyacak........![]()
anadolu yakasında oturan herkes carefourda buluşup ordan hepberaber opet e gidecek zaten.alikara' Alıntı:Ben Karfur'da buluşup Opete gelenlerden olacağım. Ama Tek başıma olmayayım Karfurda, başka gelecek var mı Karfur'a?
ALPERRR' Alıntı:abi zayiflariz sorun degil.