$eBo' Alıntı:gökselim eklenmişiz listeye ama $eBo yine +1. yaw soner benim bi nickim var dimi ama! bu çarşamba bizi erken azad et olurmu soner bak geçen çarşambadan beri uykumu alamadım hala uyuyorum:mrgreen:
ŞAKA SONERCİM GÖKSELİN ARTI BİRİ OLMAK ŞEREFTİR BENİM İÇİNdostdark' Alıntı:ale: özürr :rendeer:
biz ne diyoruz adam ne diyo yaaaaGÖKSEL...' Alıntı:sende gelicekmiydinki:queen: yarın akşam
GÖKSEL...' Alıntı:Olurmu öyle şey benim ne işim olur senin olmadıgın yerde
tabiki olacaksın gelmezsen darılırım valla yav sana takılmıycamda kime takılıcam hayatım
:uups:: :
uups:: :
uups:: :
uups::
:queen: :queen: :queen: :queen:
çarşamba kıvırma akşamı zatenGÖKSEL...' Alıntı:sizlerde ögrendik napalım abicim bak yarın nasıl kıvırıyorum![]()
göksel gel ben seni erken yollarımGÖKSEL...' Alıntı:sonerim dersaadetim dostum drakım
iznik kampım mondialim sarım canım abim
gözünü seveyim yarın ben gitmezsem bile gel
saat 11 gibi kov beni işe gidemiyorum yav
yoksa sabahlasakmı anasını satayım
offff çarşamba akşamı offff ki ne offf perşembe sabahı
ccbbdd' Alıntı:artık der saadet toplantılarıyla ilgili çok şey söylemeye gerek yok herkes biliyor eğlencenin nasıl olduğunu ,bütün MT davetlidir....Ben el mecbur zaten ordayım...hepinizi beklerim
şükrü onları bana mail at yağrın azar azar yüklerimcuk_o' Alıntı:gel babam gel 89 mb resim var yandık :queen:
site açılmicak valla :queen:
ımageshark a atıyom şimdi
bakalım kaç saatte gidicek
valla biz bütün haftanın sitresini her çarşamba atmaya alıştıkkkk:cat:berkforce' Alıntı:yaz listeye yaz bizide eğlence var ogün dagıtmak gerek arada bir bugun efkar var bende yazıyorum duyan vardır elbet. fazla yormamak lazımmm..:wiinkk: