olay şöyle oldu : saat 21:30 gibi şirketten aradılar ve acil bir dosya hazırlandığını, sabah 07:30 diyarbakır uçağında yer ayırtıldığını,şirketten gelip dosyayı almamı istediler,istikamet zaho.
haftasonu oğlumla offroad yaptığımdan montum kirlenmiş,hanımda yıkamıştı. baktım nemli giymedim. montu giymeyince hiç yapmadığım birşey yapıp dizlikleride giymedim.hatta fullface kask yerine topcase yolcu için bulundurduğum açık kaskı giydim.
belediye asfaltı kazımış aynı şeritte yarısı kazınmış yarısı duruyor,bir kaç kez dolmuş ve taxiler yüzünden inip çıktım kazınan bölgeye,son çıkışımda meğer kot farkı yüksekmiş, ön bir kalktı,denge bozuldu ben düştüm motor karşı şerite geçip taxiye çarptı.
küçük bir ihmalle dizlik ve mont olsa sadece sol parmak zedelenmesi ile atlatabileceğim kazanın bilançosu
1-sağ omuz kırık
2-sol el baş parmağı kırık
3-her iki dizimde yarabere içinde
4-sağ kolda sürtünmeden oluşan yaralar var,o nedenle alçıda yapamıyorlar
5- belimde cep telefonu ve fotoğraf makinasını neden olduğu büyük bir ezilme,aman motora binerken belinizde böyle şeyler taşımayın,az kalsın leğen kemiğini kırıyormuş
yazıları tek parmakla yazıyorum Smile
her işte bir hayır vardır,moralim iyi,belkide ramazanı ve bayramı ailemle geçirmeme sebeb olacağı için sevinmeliyimde Very Happy