[MT İstanbul] 19-20. Ağustos Kemerburgaz ormanları resimler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel bi gezi düzenlemişsiniz hele sucuklara diyecek kelime yok çok güzel görünüyorlar canım istedi wallahi.kazısız keyifli geziler dilerim

Gelirdim ben buraya! Gelirdimde çalışıyoruz birader.Bide nispet yapayosunuz.Yüzüm düştü yüzüm.Ağlıycam valla

gagagotti (Coşkun Abi) cuma günü Kadıköy civarlarında, 22.00 suları motosikletiyle kaza yapmis. Hayati tehlike olmamakla birlikte parmaklarında kırıklar, kollarinda, bel ve bacağında yaralanmalar varmış.
Başka bir sitede gördüm, ve haber vereyim dedim.
Coşkun abime acil şifalar diliyorum...
gagagotti' Alıntı:
olay şöyle oldu : saat 21:30 gibi şirketten aradılar ve acil bir dosya hazırlandığını, sabah 07:30 diyarbakır uçağında yer ayırtıldığını,şirketten gelip dosyayı almamı istediler,istikamet zaho.
haftasonu oğlumla offroad yaptığımdan montum kirlenmiş,hanımda yıkamıştı. baktım nemli giymedim. montu giymeyince hiç yapmadığım birşey yapıp dizlikleride giymedim.hatta fullface kask yerine topcase yolcu için bulundurduğum açık kaskı giydim.
belediye asfaltı kazımış aynı şeritte yarısı kazınmış yarısı duruyor,bir kaç kez dolmuş ve taxiler yüzünden inip çıktım kazınan bölgeye,son çıkışımda meğer kot farkı yüksekmiş, ön bir kalktı,denge bozuldu ben düştüm motor karşı şerite geçip taxiye çarptı.
küçük bir ihmalle dizlik ve mont olsa sadece sol parmak zedelenmesi ile atlatabileceğim kazanın bilançosu
1-sağ omuz kırık
2-sol el baş parmağı kırık
3-her iki dizimde yarabere içinde
4-sağ kolda sürtünmeden oluşan yaralar var,o nedenle alçıda yapamıyorlar
5- belimde cep telefonu ve fotoğraf makinasını neden olduğu büyük bir ezilme,aman motora binerken belinizde böyle şeyler taşımayın,az kalsın leğen kemiğini kırıyormuş
yazıları tek parmakla yazıyorum Smile
her işte bir hayır vardır,moralim iyi,belkide ramazanı ve bayramı ailemle geçirmeme sebeb olacağı için sevinmeliyimde Very Happy

vay vay vay valla çok geçmiş olsun ya !canım abim bizimle neden paylaşmadın ama haberin geldi !desene bu halde nereye ne yazayım neyse çok geçmiş olsun biran evvel sağlığına kavuşman dileğimizle allah tan senin ufaklık yoktu arkanda allah(c.c)korusun sağlık sevgi yolluyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gagagotti abimizin tel. falan bilen varmı?

özelden atabilirmisiniz.

ABİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN.....
seniz seviyoruz abim.kendine iyi bak saygı ve selamlar.

teşekkür ederim arkadaşlar,elhamdülillah iyiyim
Tamer reis aradı sağolsun
kaza 21 ağustosta oldu,pazartesi gecesi
aman korumalı kıyafetlerden taviz vermeyin

0533 3588648

gagagotti abim büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

Tamer abi ellerine sağlık resimler için :cat:(hakkımız varsa helal olsun)

Savaş abi hazır bu aralar bekarken Tamer abi ile birlikte yaza veda kampı nı neden organize etmiyorsunuz :) gece dönmek zorunda kalmayacağın bir kamp özellikle :)

Dünkü çay olayınınıda telafi etmek için çaycı olucam kampta:cat:

Abi topiği boşuna hortlatmış olmayalım yapalım bu sefer kampı inşallah....

Abim çok geçmişler olsun,
Bayağı bi hasar alımışsın umarım çabuk iyileşir yaralar,
Senin gibi usta ve tecrübeli bir motorcunun başına belediye yüzünden bunlar geliebiliyorsa benim başıma tecrübesizlikten neler gelir diye düşünmeye başladım valla

Büyük geçmiş olsun,

Kamp olayını haftaya cumartesi kesin yapalım(bu hafta ben yokumda ondan haftaya:mrgreen: :mrgreen: ) bu arada hadi Zafer/Tamer/Savaş abiler
batlatın topiği....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar