- Konu Yazar
Akşam aniden düşen hava sıcaklığı ve çıkan rüzgara rağmen gelen arkadaşlarımızla bir dürümleme etkinliğinin daha sonunda evlerimizdeyiz 
Fotolar ve yazıları aşağıda, gelen, gelmek isteyen herkese teşekkürler. Muhabbet her zamanki gibi kıvamında, keyif her zamanki gibi tavandaydı. Foto açısından kıt bir buluşma olsa da elimdekileri paylaşıyorum...
Havalar ısınsın artıkkkk :mrgreen:
Jam Session ve yeni motoru Fazer
Aman diyorum bir kere daha buradan Kayahan'cım..Aman dikkat, gözünü seveyim..
Soldan sağa, RuneMagicK, ben, Reşit.
Emrello kişisi Transalp'inin başında iken..
Reşit Fazer ile ilgili kötü düşünceler içerisinde sanırım
Kurubuzzz (kasklı)
Kurubuzzz (kasksız)
Toplu aile fotoğrafı :mrgreen: Arka sıradakiler soldan sağa diye başlayamayacağım valla herkes orada işte
Kepli kişi skullhunter, sırasıyla Arjantinli'nin alt komşusunun oğlu, RunemagicK, Kurubuz..
Solda Jamsession, motorunu anlatan Kurubuz ve geri planda takendy..
Mutlu kişi RunemagicK ve Fazer ikilisini arka planda sudabatmayanadam tamamlıyor
Fotolar ve yazıları aşağıda, gelen, gelmek isteyen herkese teşekkürler. Muhabbet her zamanki gibi kıvamında, keyif her zamanki gibi tavandaydı. Foto açısından kıt bir buluşma olsa da elimdekileri paylaşıyorum...
Havalar ısınsın artıkkkk :mrgreen:
Jam Session ve yeni motoru Fazer
Aman diyorum bir kere daha buradan Kayahan'cım..Aman dikkat, gözünü seveyim..
Soldan sağa, RuneMagicK, ben, Reşit.
Emrello kişisi Transalp'inin başında iken..
Reşit Fazer ile ilgili kötü düşünceler içerisinde sanırım
Kurubuzzz (kasklı)
Kurubuzzz (kasksız)
Toplu aile fotoğrafı :mrgreen: Arka sıradakiler soldan sağa diye başlayamayacağım valla herkes orada işte
Kepli kişi skullhunter, sırasıyla Arjantinli'nin alt komşusunun oğlu, RunemagicK, Kurubuz..
Solda Jamsession, motorunu anlatan Kurubuz ve geri planda takendy..
Mutlu kişi RunemagicK ve Fazer ikilisini arka planda sudabatmayanadam tamamlıyor