[MT İstanbul] 18 Mart '11 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Fotoları

Akşam aniden düşen hava sıcaklığı ve çıkan rüzgara rağmen gelen arkadaşlarımızla bir dürümleme etkinliğinin daha sonunda evlerimizdeyiz :)

Fotolar ve yazıları aşağıda, gelen, gelmek isteyen herkese teşekkürler. Muhabbet her zamanki gibi kıvamında, keyif her zamanki gibi tavandaydı. Foto açısından kıt bir buluşma olsa da elimdekileri paylaşıyorum...

Havalar ısınsın artıkkkk :mrgreen:

fotoraf0805.jpg

Jam Session ve yeni motoru Fazer :)
Aman diyorum bir kere daha buradan Kayahan'cım..Aman dikkat, gözünü seveyim..

fotoraf0803.jpg

Soldan sağa, RuneMagicK, ben, Reşit.

fotoraf0802.jpg

Emrello kişisi Transalp'inin başında iken..

fotoraf0801p.jpg

Reşit Fazer ile ilgili kötü düşünceler içerisinde sanırım :)

fotoraf0800.jpg

Kurubuzzz (kasklı)

fotoraf0799.jpg

Kurubuzzz (kasksız) :p

fotoraf0798.jpg

Toplu aile fotoğrafı :mrgreen: Arka sıradakiler soldan sağa diye başlayamayacağım valla herkes orada işte :)

fotoraf0797.jpg

Kepli kişi skullhunter, sırasıyla Arjantinli'nin alt komşusunun oğlu, RunemagicK, Kurubuz..

fotoraf0796.jpg

Solda Jamsession, motorunu anlatan Kurubuz ve geri planda takendy..

fotoraf0794.jpg

Mutlu kişi RunemagicK ve Fazer ikilisini arka planda sudabatmayanadam tamamlıyor :)

az ama güzel fotolar eline sağlık engin
bu foto işini bi çözmeli aslında :p sohbet etmekten foto çekmeyi son ana bırakıyoruz genelde.
bende kayahan kardeşime fazla gazlama demek isterim Allah kaza bela vermesin güle güle kullansın yeni motorunu.

Çok güzel bir toplantıydı. Organize eden osbourne ve gelen bütün arkadaşlara teşekkür ederim. O kadar kalın giyinmeme rağmen bel ağrısından bu saat oldu uyku tutmadı. Dönüşte dondum vallahi. Yaşlanıyoruz galiba :)

Son düzenleme:
Çok güzel bir toplantıydı. Organize eden osbourne ve gelen bütün arkadaşlara teşekkür ederim. O kadar kalın giyinmeme rağmen bel ağrısından bu saat oldu uyku tutmadı. Dönüşte dondum vallahi. Yaşlanıyoruz galiba :)

Korse paşam korse..En sağlıklısı o :)
Valla yarın bende sağlam bir tane alacağım..

Toplaşma gelenlerle güzelliğe kavuştu, eyvallah :)

Geçte olsa bir uğrama fırsatım oldu,çoğu kişi gitmişti ama kalanlar bize yetti :)

kanatlarımızı indirdik ayrıldık, halen orada olan arkadaşları görmüş olduk.

ben makinayı servisten alamayınca iş yoğunluğu nedeni ile gelemedik...

Arjantinli nin alt komşusunun oğlu :mrgreen:.
Güzel bi buluşmaydı her zaman ki gibi katılım biraz azdı ama muhabbet güzeldi.
Organizatör engin abiye teşekkürler burdan :cherry:

Geçte olsa bir uğrama fırsatım oldu,çoğu kişi gitmişti ama kalanlar bize yetti :)

kanatlarımızı indirdik ayrıldık, halen orada olan arkadaşları görmüş olduk.

Valla geldiğinize çok sevindim bende. İyi oldu görüştüğümüz. Ayrılırken iyiydiniz değil mi? Sanki küsmüş gibi gittiniz :silent:

ben makinayı servisten alamayınca iş yoğunluğu nedeni ile gelemedik...

Olsun, haftaya bir gezi tertip edilecek. Orada görüşürüz.Gelmek istemen yeterli :)

siz orda muhabbetin dürümlerin dibine vururken ben şirkette çalışıyordum :(

Tufan'ım..Kulaklarını çınlattım bak sor gidenlere :)
Sana bir sürprizim var ama söylemem. Görüştüğümüzde anca :)

Motoru sattığım için gelemedim. Aklım sizdeydi ama...:cat:

Ah be aga. Gözlerim seni aradı valla. KEsin bir şey oldu da ondan gelemedi dedim. Yoksa geleceğim deyip ggelmeyen biri değilsin bilirim. Hayırlısı olsun abicim.

Arjantinli nin alt komşusunun oğlu :mrgreen:.
Güzel bi buluşmaydı her zaman ki gibi katılım biraz azdı ama muhabbet güzeldi.
Organizatör engin abiye teşekkürler burdan :cherry:

:mrgreen: O mekan ne katılımlar gördü de işte hava iki çiseleyince insanlar da çisenti halince geldi sanırım :)

12 KAsım buluşmasına bakın hele..
pano100.jpg

Tufan'ım..Kulaklarını çınlattım bak sor gidenlere :)
Sana bir sürprizim var ama söylemem. Görüştüğümüzde anca :)

kokoreççi buluşması dimi abi :queen::queen::queen:

şaka bir yana sabah gelirken gene elektrik problemi yaşadım, bu tesisatı tamamen söküp yenilemem lazım abim ya. kes biç anasını ağlattık tesisatın yenisinide bulmak imkansız gibi :( minnacık motor ne işler açtı başıma abim aklında bulunsun sakın kimseye çinli motor tavsiye etme :rendeer:

Valla geldiğinize çok sevindim bende. İyi oldu görüştüğümüz. Ayrılırken iyiydiniz değil mi? Sanki küsmüş gibi gittiniz :silent:

Yok be Engincim ne küsmesi nerden çıkardın anlamadım :)

saatin farkına varınca biraz koşarak çıkmış gibi olduk stress oldu hatunda servis gelcek yetişelim diye ondan olabilir.

Bende sizi gördüğüme sevindim iyi oldu kısa da olsa sohbet ettik :)

kokoreççi buluşması dimi abi :queen::queen::queen:

şaka bir yana sabah gelirken gene elektrik problemi yaşadım, bu tesisatı tamamen söküp yenilemem lazım abim ya. kes biç anasını ağlattık tesisatın yenisinide bulmak imkansız gibi :( minnacık motor ne işler açtı başıma abim aklında bulunsun sakın kimseye çinli motor tavsiye etme :rendeer:

Kokoreç değil başka bir şey. Yalnız seni ilgilendiriyor. Ama dediğim gibi söylemem, sürpriz :mrgreen:

bi dahaki sefer gelebiliriz inşaAllah....

Gelin tabi ki Ebubekir'cim..Haftaya havalar güzel olursa bir tur yapacağız.

Yok be Engincim ne küsmesi nerden çıkardın anlamadım :)

saatin farkına varınca biraz koşarak çıkmış gibi olduk stress oldu hatunda servis gelcek yetişelim diye ondan olabilir.

Bende sizi gördüğüme sevindim iyi oldu kısa da olsa sohbet ettik :)

He tamam. Bir telaş vardı üzerinizde :)
Siz iyice başınızı bağlamadan ufak bir dolanalım yav.
Konuşalım..

He tamam. Bir telaş vardı üzerinizde :)
Siz iyice başınızı bağlamadan ufak bir dolanalım yav.
Konuşalım..[/QUOTE]

Abi olay bende biraz tersi olacak gibi,imzayı atana kadar koşturmacadan bi yere kımıldayamıyorum,ama imzamı atınca özgürlüğüme kavuşacağım ondan sonra gelsin yollar ufak değil büyük dolanalım usta :)

kötü planları var:)

olm hani kankaydık, söylesene :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 ----------

Kokoreç değil başka bir şey. Yalnız seni ilgilendiriyor. Ama dediğim gibi söylemem, sürpriz :mrgreen:

abi hiçbirşeyden korkum yokda bu benim aptal motosikletim habire sigorta attırıyor, bir yerinde bi kısa devre var ve bulunamadı, hani yola çıksak her an yolda kalabilrim korkusu var üzerimde, bu hafta tesisatı yenilemem lazım ki 3 gündür hiç bir monero bayisinde tesisat bulamadım.
sonra senin artçın olurumda comet ne der bu işe bilmem :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar