[MT İstanbul] 18 Kasım 2007, Pazar Motosiklet 2007 Fuarı

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Pazar günü bende katılıyorum arkadaşlar. Murat abi Murat abi Semihten sonra bende binebilirmiyim motoruna :p :mrgreen:

Ülen keko vara varalar her pindinizde sizden 5'er kaat alsam seneye ducati çekerim altıma.:queen:

bi aksilik haricinde sizinleyim dostlar.hemde +1 bile olabilir:cat:

arkadaşlar bende varım pazar saat 1de orda olurum büyük ihtimal kızımla gelirim :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gel ne olursan gel olum :mrgreen: senin hertarafın gelse ne olur zaten geldinmi geç geliyon sen :queen: öyle diyo boy la dinmeyen

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gel ne olursan gel olum :mrgreen: senin hertarafın gelse ne olur zaten geldinmi geç geliyon sen :queen: öyle diyo boy la dinmeyen

Onları niye karıştırıyosun, gariplerim corinaaa femjooyy nidalarıyla yatahlarına kaçtılar.

Geysen tek çıh karşıma.:queen:

Nylon Branda'nın çakması seni.:queen:

soluna baksana lan :mrgreen: forum ağası nidalarıyla artizlik yapıyon

içindeki tuçemi ortaya çıktı lan :queen: geymisin olum sen niye hatun kısmısını taklit ediyon:queen: git kendine daha sağlam idoller seç mesela mustafa abi :queen: mesela boyuna uygun olmayan boy

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
içindeki tuçemi ortaya çıktı lan :queen: geymisin olum sen niye hatun kısmısını taklit ediyon:queen: git kendine daha sağlam idoller seç mesela mustafa abi :queen: mesela boyuna uygun olmayan boy

Olm boy'u örnek aldım, iki gün foruma yazmadım, baktım benim boy'umu aşıyo boy'un boy'una uygun. :cherry:

Olm boy'u örnek aldım, iki gün foruma yazmadım, baktım benim boy'umu aşıyo boy'un boy'una uygun. :cherry:

ama boy boyuna uygun olmayan croinalarla uğraşıyo naapcaz şimdi :queen:

kanka benide yaz perşembe gitçem ama pazarda takılırım eeeeeeeeeee motorlara doyamıyorum hemde hep beraber oluruzzz ok kanka:)

bende eşimle geleceğim bilet yok kapıda kalmayız heralde bilet yeter mi bizede arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar