[Mt İstanbul] 18 Eylül İftar ve Bayramlaşma Buluşması

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
6 ay siteye uğramadım, valla turist kaldım resmen.
Listede tanıdıklar, tanımadıkların yanında azınlıkta kalıyor. :)

MFM

bakın tekrar söylüyorum kimse bişey demedi ehliyetim yok geliyim mi :salut: :rendeer:

bakın tekrar söylüyorum kimse bişey demedi ehliyetim yok geliyim mi :salut: :rendeer:

yazdım arkadaşım sana sabah bakarsan görürsün hafta sonu sıkı denetleme var eksik evrak ve kask sız yola cıkmayınız cıkarsanız ceza yiyebilirsiniz bilginize:rendeer:

6 ay siteye uğramadım, valla turist kaldım resmen.
Listede tanıdıklar, tanımadıkların yanında azınlıkta kalıyor. :)

ee gel yeniden tanırsın tanımadıklarını.. tanıdıklarını tanırsın tanımadıklarınla tanışırsın tanışamazsan tanışmana yardım ederiz tanışmana yardım etmemiz için önce bizim tanışmamızda gerekebilir..

kafan karıştı dimi.. sen en iyisi gel.. :mrgreen:

ehliyetli birini bulup artçı gelebilirsin (kendi motorunda olabilir bu)

arkadaşlar kadir (KyCd) iş çıkışında kaza yapmış. şuan hastanede. durumu iyi merak etmeyin

az önce konuştum filim cekiliyor ayagına ikitellidevlet hastanesinde ismail yanına gitti

ben de tlf. görüştüm iyimiş bırazdan hastaneden cıkarız dedi ismaıl abi gelmenıze gerek yok irtibatı koparmayız dedi kaldım

arkadaşlar kadir (KyCd) iş çıkışında kaza yapmış. şuan hastanede. durumu iyi merak etmeyin

pis yaygaracı.. ne çabuk yaydın be senide aramaya gelmiyo he..! :p :mrgreen:

Geçmiş olsun inş. kotu bır durumu yoktur.:rendeer:

saol canım..

az önce konuştum filim cekiliyor ayagına ikitellidevlet hastanesinde ismail yanına gitti

abi hemde ne film iso var ben varım filmi düşünsene konulu.. :mrgreen:

ben de tlf. görüştüm iyimiş bırazdan hastaneden cıkarız dedi ismaıl abi gelmenıze gerek yok irtibatı koparmayız dedi kaldım

saol abim..

pis yaygaracı.. ne çabuk yaydın be senide aramaya gelmiyo he..! :p :mrgreen:

saol canım..

abi hemde ne film iso var ben varım filmi düşünsene konulu.. :mrgreen:

saol abim..

olur öyle aradaa takılacak bişey yok 3 tane kazam var 3 ü de bu yaz :D geliyo geçiyo :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar