[Mt İstanbul] 18 Eylül İftar ve Bayramlaşma Buluşması

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Buluşma güzeldi yapımda emeği geçen herkeze teşekkürler..Dolma yiyemedim :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:42 AM ----------

La hepsi çocuk gibi bunların bide bana kızarlar geyik diye...Cana yakın insanlar teşekkürler .. :)

Biraz geçte katılmış olsak güzel bi buluşma oldu... Emeği geçen herkese teşekkürlerrr :))))

çok güzel bir geceydi katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkürlerr:rendeer:

Emeği geçen ve organizasyonu sağlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim .
Sponsorumuza da ayrıca allah kesesine bereket versin .
katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Herkese selamlar,

Güzel bir etkinlik oldu. kyCd Kadir ve Muhammed Abi'ye teşekkür ederiz.

Resimleri eklemeden yola çıkmayayım dedim. Buyrunuz. :)

tühh acemiliğim işte dün bende tam bu etkinliğin karşısında MC in ordaydım.hatta bi ara tam karşınızda olan ATM lere gittim baktım acaip bir kalabalık dedim acaba bizim MT toplantısı mı ahhh keşke önceden baksaydım etkinliklere :) çok eğlenmişsiniz belli.Katılmadığım halde emeği geçenlere gerçekten teşekkürler böyle canlı tuttukları için organizasyonları.Saygılar...

Güzel bi organizasyondu..ezan okunmaya başladığında ben yemekten yiyeceğimizden ümidi kesmiştim aslında :queen: dolma ve sigara böreği ile idare edeceğimi sandım bi an..Emeği geçen ve katılan herkese çok teşekkürler..mükkemmeldi.. +10 puan:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
emegi gecen herkese özellikle Muhammet abiye sonsuz tesekkurler.eglenceli bir aksamdı devamını bekleriz..:rendeer:

Dün Akşamki Grup
sürüşünden Bizler İçin Sponsor olup İftar Yemeği veren Abilerimizden Mt Tükkan Ailesini Yanlız bırakmıyan Arkadaşlardan Ve herşeyden önemlisi Ailemle bayramlaşıp Geç saatlere kadar durup Altımdaki Aletin teknik aksamını yaşanmış tecrübeleri dopdulu bilgi paylaşımını parayla satın alamıcağın daha nice önemli fetvaa ve feyzleri Dün Gece Sizlerden Aldım Umarım Herkez birdahaki bu önemli toplantıya katılır Herkezden Allah rağzı olsun.

tuh ya gelıcektım cok ıstıodum ama persembe gecesı kaza yaptım araba carptı kısmet olmadı neyse bırdahakı sefere ınsallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar